ghid

Metarun – Urmasul lui Temple Run in lumea blockchain! Noul joc NFT

Metarun, crypto game, NFT

Dupa succesul urias pe care l-au avut jocuri Android cum ar fi Temple Run sau Subway Surf, era inevitabilă aparitia unui joc asemanator, care sa se bazeze insa pe un sistem blockchain.

Metarun este acel joc asteptat, care le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si crea un venit propriu, activ sau pasiv, in timp ce se relaxeaza si se joaca, chiar asteptand autobuzul in statie. Jocul se va lansa in curand, in momentul de fata se afla in versiunea Alpha.

Gameplay

Dupa cum am mentionat deja, gameplay-ul Metarun le este deja probabil cunoscut celor mai multi utilizatori de telefon mobil: jucatorul isi alege un caracter / personaj, apoi incearca sa alerge o distanta cat mai lunga, evitand obstacole si adunand monede sau premii pe parcurs. Metarun include, in plus, povesti ale lumii si ale personajelor care le pot permite jucatorilor sa se ataseze si emotional de ele, aspect care lipseste din celelalte jocuri asemanatoare.

Personaje

Personajele oricarui joc sunt extrem de importante pentru crearea si mentinerea unei comunitati de jucatori activi. Sunt aspectul care afecteaza atasamentul jucatorilor mai mult decat orice, iar personajele Metarun au o personalitate si un design aparte, original. In plus, diversitatea lor va atrage garantat o gama variata de jucatori, atat de gen masculin, cat si feminin, din diverse categorii de varsta.

Un aspect important pentru orice investitor este, de asemenea, faptul ca toate personajele din joc, si diversele tinute care urmeaza sa fie adaugate pentru ele, reprezinta NFT-uri, care pot fi cumparate sau vandute pe marketplace-ul propriu platformei, ce va fi lansat in parteneriat cu Polygon Studios.

Chiar daca Metarun va avea propriul marketplace, este notabil faptul ca toate NFT-urile Metarun vor putea fi vandute si pe alte marketplace-uri.

Surse de venit

Metarun le ofera jucatorilor o serie de surse de venit variabile. In afara de cele deja discutate, trebuie mentionat faptul ca personajele pot fi si “imprumutate” altor jucaori, astfel detinatorul lor va castiga un venit pasiv in timp ce altii se joaca. De asemenea, token-ul Metarun permite optiunea de Staking.

Token-ul MRUN

Listat in momentul de fata pe CoinMarketCap, la un pret actual de $0.03413, token-ul $MRUN este un token de utilitate si guvernanta de tip ERC20. Acest lucru inseamna ca se pot realiza tranzactii cu el, dar si ca detinatorii de token-uri $MRUN pot vota in momentele de luare de decizii care afecteaza platforma sau economia ei. Din toate veniturile create, 25% va fi mereu alocat pentru lichiditate si 25% pentru dezvoltarea jocului, astfel economia Metarun fiind orientata spre o dezvoltare stabila pe termen lung. In momentul de fata, oferta maxima de token-uri $MRUN este de 1,000,000,000 de token-uri.

Merita?

Sursele de inspiratie pentru gameplay-ul Metarun reprezinta o garantie a succesului, o reteta consacrata si demonstrata pentru concretizarea unei baze de jucatori pe termen lung. Aspectele crypto transforma jocul, totusi, in ceva complet nou, care va starni curiozitatea multor oameni, chiar si celor care nu au in plan sa investeasca in crypto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort