ghid

Metastrike – Cel mai bun joc FPS bazat pe blockchain in metavers ? Pareri

Metastrike Crypto

In contextul in care atat Metaversul cat si jocurile de tip Play-to-Earn devin din ce in ce mai importante si populare, Metastrike este proiectul care combina ambele oportunitati intr-un singur produs: un joc de tip FPS, in VR, creat pe baza unui blockchain.

Ce este Metastrike?

Metastrike combina aspecte ale unor jocuri deja cunoscute si iubite la nivel mondial, cum ar fi Counter-Strike, Valorant, Apex Legends, si le reinterpreteaza pentru a le putea integra intr-un blockchain.

Pe scurt, cei mai multi oameni stiu deja ca, intr-un joc precum Counter-Strike, de exemplu, un jucator va utiliza arme pentru a-si ucide adversarii. Majoritatea companiilor au decis sa isi creeze o sursa de profit in plus prin crearea de skin-uri pentru aceste arme, insa intr-un joc ca Metastrike, fiecare arma este un NFT unic, ceea ce le ofera un plus de valoare.

In plus, fiecare jucator isi poate construi propria harta si poate invada hartile altora pentru a le fura armele si resursele – insa este nevoie de o pricepere mare la joc pentru a putea realiza acest lucru!

Gameplay Metastrike

Metastrike va pune la dispozitia jucatorilor mai multe moduri de joc, fiecare cu propriile beneficii:

  • Zombie mode: Modul single player in care un jucator indeplineste o misiune speciala si primeste recompense in tokeni in functie de performanta
  • Team mode: Modul creat pentru echipe, in care doua sau mai multe echipe concureaza pentru premii echivalente cu taxa de intrare in competitie
  • Alte moduri sunt in plin proces de creatie in acest moment, cum ar fi Deathmatch mode, pentru a le oferi jucatorilor cat mai multe optiuni; versiunea finala a jocului va avea, asadar, cu siguranta cate ceva pentru fiecare

Un alt aspect important este ideea ca, hartile in sine pe care le pot construi jucatorii reprezinta NFT-uri, care vor genera profit pasiv: detinatorii unei harti vor primi recompense de fiecare data cand hartile lor sunt vizitate si vor putea organiza propriile jocuri pe ele pentru un mai mare control asupra venitului. Acestea pot fi, de asemenea, “furate”, insa doar in Guild Mode.

Stadiul de dezvoltare

Metastrike nu este inca lansat oficial, insa deja arata rezultate promitatoare. Tocmai ce a avut loc IDO-ul pentru token-ul MTS, care a reusit, in mai putin de 60 de secunde si cu mai putin de 1000 de investitori, sa adune $100.000. Dupa acest pas, urmeaza lansarea pre-alpha a jocului, lansarea marketplace-ului, versiunea beta si, in sfarsit, vinderea de NFT-uri. Pana la finalul anului 2022, Metastrike ar trebui sa fie un joc si un blockchain complet, sustenabil, lansat pe piata si generand venituri pasive si active pentru mii de jucatori.

Token Metastrike – MTS/MTT

Ecosistemul Metastrike va avea la baza doi tokeni, MTS, care va fi capabil sa produca un venit pasiv in sine, prin Staking, ca orice alta criptomoneda, si MTT, token-ul care va fi utilizat mai ales pentru activitati din cadrul jocului.

  • MTS va putea fi utilizat pentru Staking, pentru achizitionarea de NFT-uri (teren pentru harti, cutii NFT, etc.) si pentru intrarea in jocuri de tip Guild Mode. In plus, detinerea token-ului MTS inseamna si posibilitatea de a vota in cadrul deciziilor importate luate la nivelul intregului blockchain.
  • MTT va fi principalul token in-game pe baza caruia va sta intregul sistem Play to Earn. Va fi utilizat pentru descoperirea hartilor, participarea in evenimente, etc., si va putea fi obtinut in mod gratuit pur si simplu prin jucarea jocului. Tokenii MTT pot fi, mai apoi, transformate in MTS, atat timp cat jucatorul detine cel putin un NFT.

Pe scurt: jucatorii activi pot obtine tokeni MTT in joc si le pot converti apoi in MTS, pe care le pot utiliza dupa pentru achizitionarea de NFT-uri. Detinatorii de MTS, in tot acest timp, vor primi recompense pasive prin Staking, sau in mod activ prin interactionarea proprie cu NFT-urile, vanzarea si cumpararea in functie de preturile de pe piata.

Merita?

Metastrike este, trebuie recunoscut, un joc oarecum de nisa – in timp ce lumea se indreapta in mod evident spre o acceptare la nivel larg a tot ce inseamna VR si Metaverse, nu toata lumea va juca jocuri de tip shooter. In acelasi timp, cati copii cunoastem cu totii care jucau Counter Strike, chiar si la scoala?

Nu se poate afirma ca va deveni cel mai popular joc de tip Play to Earn, insa este sigur ca va avea o audienta foarte mare. In momentul de fata, mai mult de 1 miliard de oameni joaca jocuri de tip shooter, iar marea majoritate a acestora nu vor rata ocazia de a castiga si niste recompense reale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort