ghid

MonkeyBall | Cel mai potrivit joc NFT pentru pasionatii de fotbal | Merita?

MonkeyBall

Cu siguranta, te-ai gandit cel putin o data, in special daca esti pasionat de fotbal, cum ar fi sa castigi bani detinand un stadion si jucand fotbal.

Acest lucru a trecut de pragul de imaginatie. In acest articol iti vom prezenta ce este Monkeyball, cum functioneaza si cum poti castiga jucandu-te.

Ce este MonkeyBall?

MonkeyBall reprezinta metaversul sportiv de ultima generatie care imbina jocurile de tip multiplayer cu tehnologia blockchain, NFT-uri si finantare descentralizata pentru a oferi o experienta placuta.

Jocul este dezvoltat de o echipa de experti in mai multe domenii, cu experienta foarte mare in proiectarea si dezvoltarea jocurilor, ce au conceput pana acum jocuri care au generat venituri de miliarde de dolari.

MonkeyBall ofera jucatorilor mai multe modalitati de a participa la economia jocului, fie activ, fie pasiv.

In acest fel, se doreste construirea unei lumi a jocurilor pentru diversi jucatori, cu aspiratia de a permite comunitatii sa adopte diverse roluri de joc si sa conduca in mod liber o economie descentralizata detinuta de jucatori.

MonkeyBall Gameplay

Jocul de fotbal MonkeyBall 4v4 este usor de invatat, insa este greu de stapanit. Jucatorii trebuie sa formeze o echipa de patru maimute pentru a juca pe pozitiile de atacant, mijlocas, aparator si portar.

Meciurile se joaca intre doua astfel de echipe, pe stadioane detinute de utilizatori, si pot fi urmarite de alti jucatori, in calitate de spectatori.

Meciurile se joaca intre doua echipe si consta in 12 reprize. O runda se termina atunci cand cele doua echipe isi termina rundele.

La randul sau, fiecare echipa poate efectua trei actiuni – mutarea unui jucator, driblingul, pasa sau lovirea mingii ori miscari speciale.

Fiecare tura se termina dupa ce un jucator si-a efectuat actiunile.

Exista trei modalitati de joc:

  • jucator: mod de antrenament pentru a creste abilitatile generale ale maimutei;
  • jucator vs jucator: meci clasic in care fiecare jucator isi controleaza intreaga echipa;
  • echipa vs echipa: meci in care fiecare echipa este controlata de mai multi jucatori.

MonkeyBall introduce conceptul de portabilitate a activelor. Jucatorii detin activele jocului, maimute si stadioane, sub forma de NFT si detin moneda din joc sub forma de token-uri $MBS.

Jocul ofera mai multe sisteme de joc pentru a castiga, oferind jucatorilor flexibilitate si entuziasm in modul in care joaca.

In plus, jucatorii pot exercita guvernarea platformei de joc si a trezoreriei folosind un simbol de guvernare DAO $SCORE.

MonkeyBall ofera mai multe modalitati de a castiga, si anume:

  • prin castigarea meciurilor;
  • prin gazduirea meciurilor pe stadioanele detinute;
  • prin sustinerea echipei castigatoare ca spectator.

Atunci cand un joc este finalizat, token-ul din joc, MonkeyBucks ($MBS), este distribuit intre echipa castigatoare (75%), proprietarul stadionului (15%) si spectatorii care au sustinut echipa castigatoare (10%).

Cand se lanseaza MonkeyBall?

Primul mod PVE al jocului se va lansa in Q2, 2022.

Token-ul MonkeyBall

In joc sunt utilizate doua criptomonede:

  • criptomoneda de joc – $MBS (MonkeyBucks);
  • indicativ de guvernare DAO – $SCORE.

MonkeyBucks reprezinta moneda de joc care contribuie la economia jocului.

Utilizatorii primesc $MBS cumparandu-l, deschizand cutii, indeplinind misiuni, castigand meciuri, fiind spectator sau gazduind jocuri in stadioanele sale.

Monedele pot fi utilizate ulterior pentru a creste noi maimute sau pentru a achizitiona articole consumabile din magazin.

$SCORE reprezinta simbolul de guvernare al MonkeyBall si serveste drept cheie pentru organizatia sa autonoma descentralizata(DAO).

Exista o implementare graduala atat a practicilor de vot, cat si a practicilor de guvernare in platforma, inclusiv a deciziilor economice care ar afecta direct trezoreria MonkeyBall.

De unde cumparam moneda MonkeyBucks?

Moneda MonkeyBucks sau $MBS poate fi tranzactionata pe diverse platforme de tranzactionare, precum Gate.io, FTX, ZT, pretul actual al unei astfel de monede fiind de 1.01 USD.

Se merita investitia in MonkeyBall?

Cu scopul de a atinge un obiectiv in industria competitiva a jocurilor NFT, MonkeyBall a echipat acest joc cu oferte irezistibile carora foarte putini jucatori le pot rezista.

Proiectul MonkeyBall dezvolta un sistem economic guvernat de jucatori, ceea ce este cu adevarat o inovatie si, chiar daca este la inceput de drum, putem afirma faptul ca proiectul prezinta un potential urias in industria jocurilor play-to-earn, iar pasionatii de investitii ar trebui sa il aiba in vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort