ghid

Nitro League – Cel mai bun joc de curse prin care castigi bani reali!

Nitro League

Nitro League | Partea crypto a inceput sa devina din ce in ce mai activa. Lumea a inceput sa investeasca si sa dezvolte un interes din ce in ce mai mare pe aceasta parte.

Piata crypto este una destul de volatila, unde preturile fluctueaza destul de mult si rapid. Din crypto se pot face bani prin mai multe metode, puteti citi chiar aici un articol dedicat metodelor de facut bani in domeniul crypto.

O noua metoda de facut bani in domeniu este jucandu-te. Da, te poti juca si sa fii recompensat cu criptomonede. Asa numitele jocuri play-to-earn sunt cele care te vor rasplati cu criptomonede daca te joci, iar Nitro League e cu siguranta unul dintre ele.

Ce este Nitro League Game?

Nitro League Game este un joc descentralizat de tip play-to-earn bazat in foarte mare parte pe NFT.  Acest joc a atras o atentie deosebita inca de la primele sale publicatii pe aceasta piata. La ultima sa runda de finantare, pe 8 Decembrie 2021, in Dubai, a strans peste 5 milioane de dolari de la diversi investitori mari.

Nitro League este inca in procesul de dezvoltare. Jocul va suporta atat sistemul Android cat si cel iOS. Acest joc va conduce cu succes categoria jocurilor mobile play-to-earn, foarte accesibil si la indemana tuturor.

Nitro League Game Gameplay

Fiecare jucator poate colecta sau castiga diverse masini sub forma de NFT-uri. Cu aceste masini pot concura sau le pot schimba pe orice tip de piata NFT. Puteti personaliza si imbunatati fiecare NFT, astfel marindu-i valoarea. In timp ce va jucati puteti castiga diverse piese rare sau performante pentru masina, cu cat masina este mai modificata/imbunatatita cu atat si valoarea ei va creste mai mult.

Ce se intampla mai exact in joc? Care este povestea acestuia?

Jocul expune o lume avansata din viitor. Universul cunoscut din 3050 este condus de „Cei sase supremi”. Cei 6 au trait in armonie perfecta mai multe secole la rand iar orice disputa care apare este rezolvata prin curse in Nitro Area. Fiecare dintre cei sase supremi este cunocut pentru abilitati unice in curse. Jucatorii pot concura unul impotriva altuia, sa faca misiuni si sa primeasca recompese.

Despre Nitro Roadmap

La sfarsitul anului 2021 (Q4) va fi finalizata dezvoltarea conceptului si design-ului jocului propiu-zis. Totul din Nitro League este tranzactionabil sub forma de NFT uri si tot atunci vor fi dezvolvate activele 3D. Odaca cu aceasta aparitie va fi publicat si un “marketplace” pentru masini si orice NFT din joc, de unde pot fi achizitionate.
La inceputul lui 2022 (Q1) echipa are de gand sa dezvolte un muzeu unde se vor afisa masinile legendare din joc. Tot atunci vor dezvolta si cursele “3050” despre care am discutat anterior si mai multe actualizari cu garaje si masini noi.
In Q2 2022, adica la jumatatea anului vor dezvolta posibilitatea de a forma echipe si clanuri pentru a va putea ajuta in curse si nu numai. Modul de joc single si multiplayer vor fi si ele o noutate ce va aparea in Q2.
Iar in toamna lui 2022 (Q3) vor aparea versiuni actualizate pentru modurile de joc single si multiplayer. O noua categorie de curse si anume turneele de curse bazate pe clanuri si echipe. Jucatorii ce fac parte din aceasi echipa sau din acelasi clan si au un numar apropiat de puncta de reputatie vor putea concura impreuna in turnee.

Cum fac bani in joc?

Banii nu se fac direct, la modul ma joc si primesc banii in contul bancar, dar este pe aproape. Jucandu-te si castigand curse vei primi diverse masini sau piese pentru acestea. Fiecare masina reprezinta un NFT cu o anumita valoare. Acest NFT poate fi utilizat pe orice platforma, sa fie vandut si astfel primiti banii mult doriti. Puteti mari foarte usor valoarea unui astfel de NFT daca imbunatatiti masina prin intermediul jocului. Puteti detine, vinde sau chiar comercializa tot felul de masini sau de articole din joc.

Merita sa ma joc acest joc? Sunt castiguri reale?

Jocul a fost conceput de o echipa profesionista. Experienta de joc este una foarte buna si destul de realista dupa parerile gamerilor.

Criptomoneda NITRO este utility token-ul celor de la Nitro League Game ce va fi folosit pentru tranzactionarea si achizitionarea de NFT-uri. Pretul unui NITRO este in momentul de fata de aproximativ 0.12 dolari. In total vor fi un maxim de 1 miliard de token-uri, insa acum sunt in circulatie ~43 milioane de criptomonede NITRO.

A a avut deja IGO-ul. E listat pe Uniswap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort