ghid

Penguin Karts – Te intreci cu alti pinguini si faci bani!

Penguin Karts

Este evident ca lumea crypto se afla intr-o continua crestere si asimileaza tot mai multe aspecte ale vietii cotidiene, de la finante si pana la activitati din timpul liber. Printre cele din urma, se numara si jocurile video, o mare parte din viata multor persoane si, adesea, o activitate in care pana si oamenii de rand investesc bani. Inspirat de jocuri clasice precum Mario Kart, Penguin Karts este un joc blockchain care isi propune sa genereze si un profit pentru jucatori.

Gameplay

Gameplay-ul in sine este extrem de asemanator cu Mario Kart, elementele blockchain fiind cele care transforma Penguin Karts intr-un joc inovator si atragator. Pe scurt, este un joc de curse 3D, in care fiecare jucator controleaza un pinguin intr-o masinuta de curse si incearca sa ajunga primul la linia de sosire. Fiecare componenta a jocului, de la pinguinii / personajele fiecarui jucator, pana la culorile pe care le pot avea masinutele lor si obiectele care pot fi folosite in joc, reprezinta NFT-uri.

NFT-urile Penguin Karts

O lista cu cele mai importante NFT-uri din Penguin Karts consta in:

  • Vopsele pentru masinute, care vor putea contine si stickere de la brand-uri partenere in viitor.
  • Arme care pot fi utilizate pentru incetinirea sau dezorientarea oponentilor. Cateva exemple includ pestii alunecosi, laserul care ingheata un oponent in loc pentru cateva secunde, scheletele de pesti, atacuri cu foci, sau posibilitatea de a va transforma propriul pinguin intr-un pinguin urias care este invincibil pentru cateva secunde.

In ceea ce privesc pinguinii, vor exista doua versiuni ale acelor NFT-uri: 2D si 3D, urmand sa se publice mai multe informatii despre ele in viitorul apropiat. Toate NFT-urile, de orice fel, vor putea fi cumparate sau vandute prin intermediul Marketplace-ului Penguin Karts.

Bazele blockchain-ului & ecosistemul

Penguin Karts este construit, in principal, pe reteaua Ethereum, insa creeaza legaturi stranse cu Fantom. Initial, Penguin Karts va fi lansat ca un joc de tip Play-to-Earn prin intermediul Web3, urmand sa se creeze un portal prin Web2 care va permite oricui sa incerce jocul gratuit.

Legatura dintre Ethereum si Fantom se realizeaza in modul urmator: un investitor poate sa opteze pentru minting, sau sa cumpere un NFT. Acesta, apoi, poate fi Staked prin Ethereum, ceea ce ii va oferi jucatorului recompense sub forma cutiilor cu premii in joc, care pot fi revendicate prin Fantom (ales pentru taxele aproape inexistente pentru tranzactii).

Token-ul PGK

Orice ecosistem crypto are nevoie de propriul token, iar Penguin Karts nu este o exceptie. Oferta initiala este de 200 de milioane de tokeni PGK, dintre care 2,941,200 se vor afla in circulatie pe OpenSea. Dupa faza initiala, nu se va mai putea opta pentru minting de tokeni, asadar acestea nu vor fi supuse inflatiei.

Ca utilitati, token-ul PGK va putea fi folosit in joc, va fi parte din premiile pentru turnee(care vor fi implementate mai tarziu), va putea fi folosit pentru a paria pe un jucator in cadrul unui turneului, si va fi posibila optarea pentru Staking.

Merita?

In momentul de fata, sunt evidente mai multe surse de venit posibile din Penguin Karts: minting-ul de NFT-uri si Staking-ul lor, sau achizitionarea de token-uri PGK si Staking-ul. In functie de venitul pe care prefera un investitor sa si-l creeze (activ sau pasiv), poate alege oricare dintre aceste doua optiuni, sau poate sa le combine. Avand in vedere potentialul urias al jocului si multitudinea de optiuni care le sunt oferite investitorilor, Penguin Karts atrage interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort