ghid

Pepper Attack – Cel mai promitator joc Play-to-Earn! Ce trebuie sa stii

Pepper Attack, inca un joc creat de gameri, pentru gameri, la dezvoltarea caruia au participat 10000 de persoane, Pepper Attack este construit in jurul conceptului de strategie bazat pe ture alternative. Jucatorii pot sa obtina token-uri MYTE prin colectarea de bunuri virtuale, batalii, sau “mining”.

Mai mult decat atat, Pepper Attack le permite celor interesati sa obtina token-uri MYTE chiar inainte de lansarea oficiala a jocului!

Poveste & gameplay

Timp de secole intregi, locuitorii din Pepperland au trait in armonie, pana cand monstrii puternici au inceput sa iasa din ruine antice si sa le atace taramurile. Cele 5 clanuri Pepper au reusit sa atinga inima zeitei lor, Mama Gaia, care le-a oferit acces la Lumea Mitica, in care doar cei vrednici pot cere ajutorul celor 10000 de Pepperi Mistici pentru a invinge sursa tuturor monstrilor, Stapanul insusi.

Din punct de vedere al gameplay-ului, vor exista 3 moduri principale, pentru a exista ceva pe placul oricarui jucator:

  • Adventure Mode, in care jucatorii pot explora Lumea Pepper dupa bunul plac, pe drum existand posibilitatea de a intalni monstri sau de a descoperi comori ascunse;
  • Turnee, care ii vor rasplati pe jucatorii castigatori;
  • Evenimente PvP, o Arena in care jucatorii isi pot utiliza Pepperii pentru a lupta unul impotriva celuilalt.

Token-ul MYTE

Va exista un numar total de 3,000,000,000 de token-uri MYTE care vor fi puse in circulatie, acestea fiind bazate pe reteaua Polygon. Token-urile vor avea utilitate in cadrul jocului – NFT-uri, de la Peppers (personaje), pana la tot felul de alte bunuri virtuale, vor putea fi achizitionate cu ele – iar numarul limitat de token-uri disponibile va asigura lipsa problemei inflatiei in ecosistem.

Token-ul MYTE in ecosistem

Ecosistemul Pepper Attack este construit pe baza impartirii utilizatorilor in mai multe categorii, fiecare dintre ele primind un anumit procent din numarul total de token-uri existent pe platforma:

  • Lumea Mitica (30%), reprezentand token-urile care pot fi minate de detinatorii de Mystic Peppers.
  • Pepper Guild (30%), stratul ecosistemului care asigura castigul tuturor jucatorilor din evenimente la nivel larg, quests, etc.
  • Community Treasure (15%), care va retine propriul procent de token-uri pentru a putea asigura, printre altele, fondurile necesare pentru crearea initiala de evenimente, quests, etc.
  • Starter Treasure (15%) – Private Sales si Public Sales
  • Partner Treasure (10%), procent ce va fi dedicat partenerilor pe termen lung ai platformei.

Mining-ul de MYTE

In momentul de fata, este posibil mining-ul de MYTE. Tot ce trebuie sa faca un investitor este sa achizitioneze mai intai un Pepper, un NFT care reprezinta si un caracter in joc. Apoi, poate alege perioada de timp pe care si-o doreste, intre 30, 90 si 180 de zile, perioada in care Pepper-ul achizitionat va mina token-uri MYTE in mod pasiv. Procesul poate fi repetat, daca un investitor isi doreste sa detina mai multi Pepperi.

Merita? Pareri Pepper Attack

Cresterea si dezvoltarea continua a domeniului crypto gaming nu pot fi negate sau ignorate, iar Pepper Attack are tot ce ii trebuie pentru a avea succes – gameplay atractiv si familiar din unele puncte de vedere, bazat pe un ecosistem sigur si scalabil, toate sustinute de un token cu o utilitate reala.

Disclaimer! Materialele oferite pe acest site au doar scop informativ si nu trebuie luate ca un sfat de investitii. Orice opinie oferita pe acest site nu constituie o recomandare din partea Ghidultauonline.ro. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site. Daca va bazati pe informatiile de pe acest site, atunci o faceti pe propriul risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort