ghid

PulseChain | Merita sa investesti? Pareri PLS

PulseChain Crypto

PulseChain este un blockchain de tip Layer 2 construit pe Ethereum, condus de Richard Heart, care a fost implicat si in proiectul HEX. PulseChain este un „Ethereum hard-fork” bazat pe “Sacrificii” – un investitor ofera alte criptomonede si, in schimb, va primi PLS dupa ce perioada prestabilita de “sacrificiu” se termina.

Pe masura ce se sacrifica din ce in ce mai multe token-uri pentru platforma, oferta de PLS, token-ul oficial PulseChain va creste, iar din moment ce va avea, inevitabil o oferta mult mai mare decat Ethereum, va fi implementat si un smart contract ce va analiza rapoartele dintre cele doua blockchain-uri constant pentru a le mentine la acelasi nivel si a evita inflatia.

In momentul de fata, platforma se afla in faza de sacrificiu pentru PulseX, faza in care s-a sacrificat deja un numar foarte mare de token-uri, de asemenea diverse, venind de la chain-uri precum HEX, Ethereum, Tether, pana la Polygon sau Shiba Inu.

PulseX

Orice blockchain veritabil si sustenabil are nevoie de un exchange propriu, care sa fie cat se poate de independent. Anterior lansat sub numele de PulseSwap, PulseX isi va asuma acest rol important, folosindu-se insa si de propriul token nativ: PLSX. Pe scurt, va functiona exact asa cum Uniswap functioneaza pe Ethereum.

Cel mai important aspect al PulseX este faptul ca, de fiecare data cand cineva va realiza o tranzactie pe acest exchange, cei care ofera liquidity (de obicei, investitorii care opteaza pentru Staking), vor fi recompensati, primind un procent din taxa de tranzactie. In plus, viteza de realizare a tranzactiilor este extrem de mare – doar 3 secunde, spre deosebire, de exemplu, de Bitcoin, unde investitorii trebuie sa astepte chiar si ore intregi confirmarea unei tranzactii.

Scopuri PulseChain

  • Cresterea valorii network-ului Ethereum;
  • Imbogatirea utilizatorilor deja existenti de ETH;
  • Imbogatirea utilizatorilor deja existenti de token-uri de tip ERC20 si de NFT-uri, mai ales prin Airdrops;
  • Utilizarea MetaMask pentru simplitate;
  • Scaderea taxelor de tranzactii pe PulseChain si servirea mai multor utilizatori (timpul de adaugare al unui block in retea este de 3 secunde, spre deosebire de aproximativ 13 secunde direct pe Ethereum);
  • Incurajarea unui sistem ecologic prin inlocuirea minerilor de tip Proof-of-Work cu validatori de tip Proof-of-Stake;
  • Inflatie de 0%;

Interoperabilitate

PulseChain asigura interoperabilitatea cu network-ul Ethereum: ETH, si PLS, token-ul PulseChain, pot fi intermutate intre cele doua retele, urmand sa se introduca si alte “bridge-uri”, cu alte retele capabile de smart contracts.

  • ETH spre PulseChain: ETH trimis pe PulseChain va crea pETH (pulseETH), la un ratio de 1:1
  • PLS spre Ethereum: PLS trimis pe Ethereum va crea ePLS (ethPulse), la un ratio de 1:1.

Cum isi primesc investitorii token-urile?

Procesul este simplu: in momentul de fata, se poate sacrifica pentru PulseX. Asadar, un investitor isi poate sacrifica un anumit numar de criptomonede (de aproape orice fel, dupa cum s-a vazut), insa acest pas nu inseamna cumpararea directa de PLSX. La finalul fazei de sacrificiu, fiecare investitor va primi un numar de token-uri PLSX calculat in functie de sacrificiul lui, valoarea lor fiind calculata in functie de numarul total de sacrificii. Apoi, dupa dorinta, PLSX poate fi convertit in PLS.

Pareri PulseChain

Un lucru este sigur: pe masura ce PulseChain si PulseX vor creste, cel putin pe exchange-ul platformei for fi incorporate din ce in ce mai multe criptomonede. Dupa cum am vazut, acest lucru duce in mod direct la cresterea recompenselor pe care le primesc cei ce ofera liquidity (deoarece mai multe criptomonede inseamna, automat, mai multe tranzactii). PulseChain si PulseX, totusi, merg mana in mana si se sustin reciproc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort