ghid

Quantic Finance – Cea mai usoara metoda de a face profit 100.000% pe an

Quantic Finance

Quantic este noua tehnologie DeFi construita pe BSC (Binance Smart Chain) care ofera posibilitatea ca utilizatorii care au la staking QUANTIC(token-ul nativ) sa castige dobanzi de 100.000% pe an sau mai exact 1.87% pe zi.

Acest fapt este unul incredibil, aproape de necrezut. Ca sa exemplific, voi da un exemplu. Sa presupunem ca avem la staking 10 tokeni QUANTIC. Intrebarea este, cate monede vom avea peste anumite perioade de timp?

  • Peste 7 zile vom avea in total 11.42 monede
  • Peste 1 luna vom avea 17.78 monede
  • Peste 6 luni vom avea 316.23 monede
  • Peste 1 an vom avea 10.000 de monede

Acum ca v-am atras atentia, voi explica exact cum functioneaza acest proiect si cum este posibil sa castigam ata de mult fara sa facem, practic, nimic.

Despre Quantic

Quantic.finance au dezvoltat cea mai inovativa forma de staking in care totul se intampla automat, utilizatorul neavand sa faca absolut nimic, decat sa asteapta ca criptomonedele sale sa se inmulteasca.

Prima problema pe care o rezolva Quantic este cea a ratei de castig prin staking. Majoritatea proiectelor care permit aceasta forma de castig au staking dinamic, adica procentul de monede pe care il primesti depinde de mai multi factori:

  1. De cate monede ai;
  2. Pretul la care se afla criptomoneda in acel timp, etc.

Insa Quantic.finance au preferat un model cu un procent fix si anume de 100,000%.

Un lucru important este ca vei primi monedele “castigate” o data la 30 de minute. De exemplu, exista alte proiecte care iti vor da criptomonedele castigate numai dupa 1 luna de staking, altele doar dupa 1 an.

Pe langa acestea, Quantic.finance este primul proiect care asigura 2 forme de venit pasiv. Utilizatorii care au la staking $Quantic vor primi in plus si BUSD.

QUANTIC – Token-ul nativ al celor de la Quantic.finance

$Quantic este tokenul nativ Quantic Finance construit pe standardul BEP-20, fiind totodata si criptomoneda folosita pentru Staking.

Numarul total de monede este flexibil, tocmai pentru a putea sustine acest APY de 100,000%.

Taxa pentru fiecare tranzactie este de 16%, taxa care este necesara pentru a sustine tot acest ecosistem. Aceasta taxa, desi la o prima vedere pare mare, in esenta nu este. Aceasta taxa este destinata pentru a incuraja utilizatorii de a pastra la staking token-ul cat mai mult timp.

Utilizatorii care vor pastra tokenii la staking pentru cel putin cateva luni, vor iesi pe profit, insa cei care vor vinde tokenii imediat dupa ce i-au achizitionat, acestia vor avea de pierdut.

Aceasta strategie este total necesara pentru functionarea corecta, mai ales cand vorbim de APY extrem de mare.

Acest procent de 16% sub forma de taxa este impartit dupa cum urmeaza:

  • 5% vor merge catre sustenabilitate, astfel incat sa poata fi mentinut acest APY de 100,000%
  • 3% vor merge catre o trezorerie din care se vor plati publicitate si dezvoltarea ecosistemului pe viitor
  • 3% se vor distribui utilizatorilor sub forma de BUSD
  • 5% vor merge catre un liquidity pool

Ce trebuie sa facem pentru a avea la staking $Quantic?

Datorita tehnologiei inovatoare de auto-staking, tot ce trebuie sa faci este sa ai in portofel aceste monede, nimic mai mult. Nu trebuie sa fie transferate pe niciun site, trebuie doar sa le ai in wallet.

Momentan, Quantic valoreaza 0.01059 dolari si poate fi achizitionat folosind PancakeSwap.

Concluzie

In concluzie, Quantic.finance este cea mai la indemana si usoara metoda de a castiga criptomonede prin staking, avand de departe cea mai mare rata de castig pe 100,000% pe an.

Totodata, procesul simplu de auto-staking care iti inmulteste monedele doar avandu-le in portofel, face din Quantic.finance una dintre cele mai profitabile tehnologii din ziua de azi.

Avand in vedere ca proiectul este una nou, lansat oficial pe 23 Decembrie 2021, are toate sansele ca pretul sa creasca exponential, facand din Quantic.finance o sursa extraordinara de profit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort