ghid

Quarashi Network, prima platforma all-in-one descentralizata!

Quarashi Network

Ce este Quarashi Network?

In primul rand, Quarashi Network este o companie preponderent romaneasca fiind creata de Alexandru Petre, iar majoritatea oamenilor din echipa sunt romani.

Quarashi Network este un ecosistem blockchain multi-functional, axandu-se pe mai multe lucruri deodata cum ar fi: aplicatie de chat, DEX, crypto-wallets, Lauchpad, VPN etc.

Fiindca cei de la Quarashi Network au creat (si vor continua sa creeze) multe aplicatii, diferite intre ele, cel mai bine este sa prezentam fiecare aplicatie si sa vedem ce inovatii aduc si daca merita sa le folosim.

Wallet

Ce este diferit la Wallet-ul celor de la Quarashi fata de celelalte? In primul rand, wallet-ul acesta este nelimitat, putand trimite si primi peste 13.000 de criptomonede, lucru care este uimitor. Pana acum, majoritatea wallet-urilor au un numar maxim de monede pe care le poti tranzactiona, in functie de tehnologia pe care aceste wallet-uri sunt construite. Insa acum, cu noul Quarasi Wallet, nu mai avem nevoie de o gramada de conturi pe diferite platforme, ci de unul singur.

Pe langa acestea, Quarashi au asigurat si un nivel inalt de securitate, dar si o interfata grafica usor de folosit, fiind accesibila oricarui utilizator.

VPN – Layer 2 Encryption

In ziua de azi, in momentul cand folosim internetul datele noastre sunt publice si de multe ori devin publice si date sensibile. In aceasta situatie, folosirea unui VPN este cea mai la indemana solutie. In esenta, cu un VPN te conectezi la un alt server, iar atunci cand accesezi orice pagina de internet, nu iti vor aparea datele tale, ci datele serverului, astfel incat poti naviga pe internet anonim si in siguranta.

Inovatia pe care o aduce aici Quarashi este in modul de criptare a informatiei. Folosind tehnologia blockchain, toate datele care pleaca din calculatorul tau sunt criptate si nu pot fi citite de nimeni.

Browser Incognito

Tot o forma de a naviga anonim pe internet, desi mult mai putin sigura decat VPN-ul, este modul Incognito. Folosind acest mod nu ti se va salva istoricul browser-ului si nu se vor mai collect cookies.

Chat – E2E Encrypted Privacy

Aceasta aplicatie de chat promite sa fie una dintre cele mai sigure. Folosind o tehnologie noua de criptare, aceasta aplicatie cripteaza 100% mesajele, astfel incat ele nu pot fi citite de nimeni, nici macar de compania insasi. E2E inseamna “End-to-end”, adica datele sunt criptate in 2 puncte, adica si atunci cand tu trimiti un mesaj, dar si atunci cand cel caruia i-ai trimis primeste mesajul.

Punctele forte ale acestei aplicatii:

 • Usor si intuitiv de folosit
 • Nu iti cere permisiunea pentru locatie, microfon, agenda de contacte, numar de telefon, etc;
 • Te poti loga in aplicatie anonim;
 • Nu exista companii terte sau Ad-uri

Aceste aplicatii sunt deja lansate si pot fi accesate prin intermediul aplicatiei Quarashi – disponibila pe smartphone. In aplicatie ai acces la wallet, la browser cu VPN si la chat. Urmatoarele aplicatii in curs de aparitie vor fi, cel mai probabil, accesate tot prin intermediul acestei aplicatii.

Un lucru bun de stiut este ca pentru a folosi chat-ul este necesar sa ai in wallet cel putin 100 de tokeni nativi, QUA.

QUA Token

QUA este token-ul nativ care sustine intreaga tehnologie. In total exista 1 miliard de astfel de monede care sunt distribuite in felul urmator:

 • 35% vanzare publica
 • 12% pentru echipa din spate
 • 5% rezerve
 • 18% marketing
 • Restul sunt folositi pentru dezvoltare

La momentul redactarii, Quarashi se afla deja in stagiul 3 de  vanzare publica, stagiu care a inceput pe 15 februarie si se va incheia pe 15 Martie. In acest stagiu sunt pusi la vanzare 50 de milioane de tokeni la pretul de 0.08 dolari. Cumpararea acestora poate fi facuta folosind ETH, BNB, BUSD sau USDT, aplicandu-se desigur o limita per tranzactie si anume:

 • 0.1 – 1.5 ETH;
 • 0.5 – 10 BNB
 • 200 – 3500 BUSD
 • 200 – 3500 USDT

Este Quarashi Network inovativ si de viitor?

Desi compania exista cam de aproximativ 1 an, a inceput sa prinda popularitate, iar lumea sa fie interesata de Quarashi de destul de putin timp.

Quarashi, situatia actuala

Conform unor date statistici colectate de pe site-ul oficial, pana in prezent se pot mandri cu urmatoarele afirmatii:

 • Peste 10.000 de downloadari a aplicatie
 • Peste 8.000 de utilizatori care detin QUA
 • Peste 7 milioane de QUA la Staking

In concluzie, Quarashi este una dintre tehnologiile romanesti cu care ne putem mandri si care cu siguranta vor fi destul de prezente in lumea crypto de acum incolo. Pentru cineva care vrea sa aiba o singura aplicatie care e buna la toate si anume un wallet unde isi poate tine orice moneda, plus acces la VPN si la un chat 100% sigur, atunci Quarashi merita o sansa.

Desi inca nu au lansat tot ce isi propun, asteptam cu nerabdare sa vedem si aplicatiile urmatoare, cum ar fi acel DEX si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort