ghid

Quoth Protocol – Cel mai avansat „Google Search” pe NFT-uri!

Ce este si cum functioneaza Quoth Protocol

Quoth Protocol va schimba modul cum privim NFT-urile si mai ales cum privim dsetinerea de NFT-uri. Insa sa o luam pas cu pas. Ce face in esenta Quoth Protocol si de ce este atat de important?

Raspunsul scurt la aceasta intrebare este urmatorul: API-urile si SDK-urile Quoth permit oricarui wallet, marketplace sau aplicatie sa caute si sa listeze cu o acuratete crescuta toate NFT-urile de pe piata. In esenta, Quoth este un AI care indexeaza toate NFT-urile existente si creeaza cea mai mare si corecta baza de date cu acestea.

 Quoth functioneaza ca un fel de Google Search combinat cu machine-learning doar ca pe NFT-uri.

Care sunt facilitatile utilizarii Quoth Protocol?

In primul rand aceasta unealta de indexare si search. Aceste mecanisme usureaza extrem de mult munca in sensul ca, Quoth preia NFT-uri din toate chain-urile si le indexeaza intr-o singura baza de date. Astfel, utilizatorul nu va trebui sa caute un NFT pe 10 marketplace-uri diferite, ci le va gasi pe toate intr-un singur loc.

Alt lucru ingenios adus de catre cei de la Quoth este ca vei putea face trading cu NFT-uri de pe un chain pe altul. Quoth ne permite sa mutam sau sa facem trade cu NFT-uri intre chain-uri, usurand extrem de mult munca si salvandu-ne mult timp.

Network-ul celor de la Quoth este alcatuit din mai multe servicii care impreuna creeaza Quoth Protocol si anume:

 1. API Service – acest modul este responsabil de interactiunea dintre interfata user-ului si sistem;
 2. API Validator – responsabil pentru validarea request-urilor, un fel de sistem de verificare ca toate datele care intra in sistem sunt in regula;
 3. Payment Processor  – pentru procesarea platilor. Acest modul va putea accepta plati fie in FIAt fie in cryptomonede;
 4. Data Publisher – se ocupa cu transferul de date catre blockchain.
 5. AI Index – se ocupa de partea practica, sa spunem asa, a tehnologiei. Adica, API Index va indentifica NFT-urile de pe blockchain si va “publica” urmatoarele informatii despre acestea:
  • Adresa de contract
  • Toate tranzactiile asociate;
  • Schimbarea de pret;
  • Informatii privind creatorul NFT-ului

Quoth Token

QUOTH este token-ul nativ al celor de la Quoth, moneda care va fi folosita in special pentru efectuarea platilor in siguranta pe aceasta platforma.

In total exista 55 de milioane de astfel de criptomonede, lansate oficial pe data de 23 Februarie 2022, deci Quoth este un proiect de actualitate.

In momentul de fata, QUOTH valoreaza 0.447 dolari fiind disponibil pe PancakeSwap si MEXC.

De este important Quoth?

In primul rand, Quoth este o platforma care ne scape de scam-uri prin faptul ca putem verifica originalitatea oricarui NFT. Odata cu cresterea in popularitate a NFT-urilor, din pacate apar din ce in ce mai multe scam-uri, din ce in ce mai multe replici de NFT-uri. Cand dorim sa cumparam un NFT dintr-o anumita colectie, cu ajutorul Quoth putem verifica daca acel NFT este original sau nu, acest lucru scapandu-ne de niste bani aruncati degeaba.

Cei de la Quoth promit o acuratete de 99.99% in ce priveste verificarea NFT-urilor, ceea ce este un procent mai mult decat satisfacator.

Pe langa aceasta functie, Quoth permite cautarea si indexarea NFT-urilor. Adica toate NFT-urile pot fi cautate si cumparate intr-un singur loc, nemaitrebuind sa ne facem zeci de conturi pe diferite marketplace-uri.

Ca sa concluzionez, Quoth este esentiala in ceea ce privesc NFT-urile, o plaftorma care ne usureaza mult viata si ne scapa de scam-uri si de timp pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort