ghid

Revolut pareri – Merita sa ne facem cont? Card Revolut pareri

Revolut pareri

Revolut pareri – In ziua de azi timpul este foarte pretios, atat daca vorbim de timpul petrecut cu cei dragi, timpul pentru noi si inclusiv cand vine vorba de afaceri, job sau orice alta activitate ce-l necesita.

Tot acest timp trebuie pretuit si valorificat. Pentru asta exista foarte multe solutii ce ne ajuta sa castigam timp din cele mai mici activitati de zi cu zi.

Revolut este una dintre cele mai bune solutii pentru a ne scuti de timp din activitati mici.

De ce Revolut este cea mai buna solutie?

Revolut ofera o multitudine de avantaje si beneficii de care va puteti bucura chiar de pe telefon fara sa mai fie necesare prezente fizice sau sute de acte. Despre asta vom vorbi in articolul de astazi, parerile, avantajele si desigur si dezavantajele Revolut.

Revolut pareri, avantaje si beneficii

Schimb valutar avantajos

Un beneficiu major mai ales pentru cei ce calatoresc foarte mult este schimbul valutar. Revolut ofera cel mai bun schimb valutar de pe piata, fata de toate celelalte banci.  Daca doriti sa calatoriti in alte tari, puteti folosi cardul Revolut, oriunde, chiar daca nu aveti un cont in valuta respectiva.

Mobilitatea comisioanelor

Cu ajutorul Revolut, puteti scoate de la foarte multe bancomate bani fara comisioane. Din pacate exista si in acest caz un plafon de retrageri ce pleaca de la 800 lei si poate ajunge la 3000 lei pentru cardurile Metal. Pentru platile online sau transferuruile online nu exista niciun fel de comision sau plafon.

Diverse pachete avantajoase in functie de ocupatie si de scopul pentru care folositi cardurile Revolut puteti opta pentru un pachet normal, premium sau metal. Pentru ultimele doua se plateste 30 lei respectiv 55 pe luna. La aceste pachete vin si o multitudine de beneficii precum praguri de retrageri mai mari, comisioane mai mici si personalizarea cardului.

Split-bill si cashback

Split-bill si cashback pentru unele dintre pachetele promotionale. Daca optati pentru un pachet, puteti sa beneficiati si de aceste doua functii si nu numai.

Aplicatia Revolut

Aplicatia Revolut pe care o pune la dispozitie ofera o serie de avantaje precum depozite in care va puteti economisii banii prin diverse metode. Fie ca vorbim de rotunjirea platilor sau de depuneri efective aceasta functie va ajuta sa economisiti.

Puteti de asemenea sa platiti direct cu telefonul din aplicatia revolut.

Revolut – fara sediu fizic

Acest aspect este si un avantaj si un dezavantaj. Ca si parte de avantaj vorbim de costuri mai mici de rulaj ceea ce se traduce prin comisioane si taxe mai mici pentru utilizatori.

Diverse promotii: Revolut ofera diverse promotii de cashback in anumite perioade sau de renumeratie pentru fiecare persoana legita, noua adusa in aplicatie. Deci puteti beneficia de niste bani doar daca va invitati prietenii.

Revolut dezavantaje

Sediul fizic

Neexistenta unui sediu fizic aduce cu sine si o pierdere a credibilitatii. Foarte multa lume evita astfel de banci ce nu detin un sediu fizic deoarece nu au incredere in mediul online. De asemenea pentru rezolvarea problemelor nu puteti merge direct la centru, trebuie sa rezolvati totul cu ajutorul call-center-ului sau prin email direct la firma.

Pentru sume foarte mari trebuie dovedita sursa banilor, un proces destul de complicat pentru cei ce doresc sa tranzactioneze sume foarte mari de bani.

Comisioane mari in crypto

Desi permite cumpararea de criptomonede, Revolut nu este un wallet propiu-zis, criptomonedele pe care le cumperi prin Revolut de fapt nu vor fi detinute de tine, ci de Revolut, iar comisionul pentru pachetul normal este de 1.5% la cumparare/vanzare.

Revolut pareri de final

Ca si parere generala, Revolut ofera multe beneficii si solutii ce ne ajuta sa castigam timp din cele mai mici activitati de zi cu zi, deci da, merita sa ne facem cont si sa castigam acest timp pretios. Singurul dezavantaj din punctul nostru de vedere este comisionul mult prea mare in zona de criptomonede.

Bonus la inregistrare

Foloseste acest link ca sa te inregistrezi pe Revolut pentru a beneficia de un bonus de inceput!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta Mallorca – Ghid de calatorie!

Vacanta in Mallorca Vacanta in Mallorca poate fi descrisa printr-un singur cuvant: paradis. Golfurile turcoaz, plajele cu nisip alb si vremea buna in cea mai

AllEscort