ghid

RUA Coin – Prima moneda virtuala a romanilor de pretutindeni!

RUA | Prima tara online, construita in jurul romanilor de pretutindeni – Sustinuta de o moneda digitala! Prima moneda virtuala a romanilor!

Poate va intrebati ce este aceasta moneda, cand a aparut, ce scop are, si cu ce ne va ajuta.

RUA Coin(RUAC) va fi o moneda a romanilor de pretutindeni! Va fi o modalitate prin care romanii vor putea face tranzactii rapide, usoare si sigure! Vor dezvolta un ecosistem digital prin care vor investi inEducatie, Tehnologie, Cultura, Antreprenoriat, Business, Media, etc

Prin monedele RUA Coin romanii vor avea access la competitii de jocuri online, la cursuri online sau chiar sa achizitionam bunuri de valoare cu ajutorul acestora!

Criptomonedele nu sunt emise de vreo banca, ci de o platforma virtuala, printr-un procedeu extrem de complex. In funcţie de cererea pe piata, acesteia ii scade sau ii creşte valoarea.

Drumul RUA COIN

RUA va aduce mai mult decat o simpla moneda digitala. Va genera un intreg sistem bine inlantuit care va creea o oprtunitate de dezvoltare pentru romani.

  • Vor investi in deschiderea unei ACADEMII RUA care va fi sustinuta de mediul privat de afaceri si care este responsabila cu educatia si dezvoltarea financiara a romanilor.
  • De asemenea vor creea cea mai mare aplicatie de socializare a romanilor: RUA CONNECT. Va fi cel mai usor mod prin care vei putea comunica cu Romanii din jurul tau sau cu cei din diaspora.
  • Nu va lipsi nici RUA TRAVEL – care de asemenea va fi o aplicatie responsabila sa promoveze valorile Romaniei, business-urile locale hoteliere, afacerile traditionale de familie sau locurile ascunse din Tara Romaneasca.
  • RUA RADIO– Va fi un Radio online cu muzica Romaneasca si cu stiri din si despre Romania!
  • RUA GAMES– O platforma de jocuri online unde poti concura cu alti utilizatori pe cele mai populare jocuri (FIFA, Fortnite, etc.)
  • RUA STORE– Un magazine online cu cele mai apreciate produse Romanesti, care pot fi achizitionate din toata lumea!
  • RUA HOME INVEST– O platforma cu cele mai noi si inovatoare proiecte imobiliare din Romania!
  • RUA FUNDATION– Promoveaza conceptul de voluntariat, in randul romanilor din toata lumea, printr-o aplicatie mobila si o platforma dedicata cazurilor sociale

Pentru mai multe informatii despre acest proiect puteti accesa site-ul lor https://ruacoin.ro/

Accesand site-ul lor si completand formularul de pe pagina principal, puteti fi printre norocosii care vor primi 1000 de monede RUA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort