ghid

Seeded Network – O noua abordare de incubare a proiectElor DeFi!

Observand problemele principale cu care se confrunta proiectele crypto de orice fel, Seeded Network aduce solutii, mai ales in ceea ce priveste imprumutul si Staking-ul de criptomonede. Conceput ca un “incubator” de proiecte construit pe Solana, protocolul Seeded este combinatia perfecta dintre aspecte clasice ale criptomonedelor si lumea DeFi aflata intr-o continua crestere.

Seeded Network nu se considera un launchpad, ci mai mult decat atat, un program care ofera valoare reala proiectelor DeFi, prin incorporarea lor intr-un ecosistem benefic si adaugarea de utilitate token-urilor lor prin programele de imprumut.

Posibilitati

Seeded Network le ofera un numar mare de posibilitati inovative, atat creatorilor de proiecte DeFi, cat si investitorilor care sunt interesati de ele.

  • Incubarea de proiecte. Seeded network este primul si singurul incubator de proiecte conceput de creatori, pentru creatori. Se focuseaza mai ales pe calitate, nu pe cantitate, ceea ce va asigura o comunitate activa si dedicata pe termen lung.
  • Imprumutul din ecosistem. Ecosistemul Seeded le permite utilizatorilor sa imprumute token-uri native si sa opteze pentru Staking pentru o perioada de 10 zile. Token-urile Staked pot fi retrase in orice moment, insa cu o penalitate de 30%, care va fi redistribuita catre toti utilizatorii.
  • Imprumutul catre altii. Blocarea token-urilor in ecosistem, deci “imprumutarea” lor ecosistemului, timp de 90 de zile, este necesara pentru primirea alocarii de token-uri bonus din taxarea token-urilor Staked care sunt retrase mai devreme. De asemenea, token-urile blocate retrase mai devreme vor avea aceeasi penalizare ca si cele imprumutate.
  • Staking. Token-urile SEEDED pot fi Staked pentru o perioada de 7 zile. Token-urile Staked care sunt retrase mai devreme nu vor rezulta intr-o penalizare.
  • Caritate. O parte din taxele rezultate din retragerea timpurie a token-urilor va fi donata in scop caritabil, unei agentii de caritate la alegerea utilizatorilor.

Baggies

Seeded Network a lansat, de asemenea, cea mai exclusiva colectie de NFT-uri din ecosistemul Solana: Baggies. Detinatorii de Baggies vor putea participa in Private Sale-urile aferente platformei. In momentul de fata, este deja posibil minting-ul de Baggies, asadar, turneul de minting este activ. Dupa ce toti Baggies disponibili vor fi fost minted, investitorul care detine numarul cel mai mare de Baggies va primi 3 NFT-uri suplimentare, plus $35000; locul 2 va primi 2 NFT-uri si $20000, iar locul 3 un NFT si $10000. Pana la locul 10, se va continua recompensarea cu bani.

Token-ul SEEDED

Cantitatea totala de token-uri SEEDED, de 50.000.000, alocata diverselor domenii ale proiectului in mod echilibrat: 10% in Seed Round, 10% in Private Round, 1% in Public Round. 20% va fi alocat pentru dezvoltarea continua a protocolului, in timp de 10% va ramane in ecosistem si 5% va fi alocat pentru liquidity.

Merita? Pareri Seeded Network

Pe masura ce lumea crypto se dezvolta si apar din ce in ce mai multe proiecte, apar si tot mai multe launchpad-uri, insa Seeded Network este mult mai mult decat un launchpad. Toate beneficiile pe care le ofera creatorilor de proiecte si investitorilor ii va asigura un loc important in clasamentul viitor al tuturor platformelor crypto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort