ghid

Shiba Inu | Criptomoneda Shiba Inu si potentialul acesteia!

Criptomoneda Shiba Inu
Criptomoneda Shiba Inu

In articolul de astazi vom vorbi despre o criptomoneda devenita virala in ultima perioada si anume Shiba Inu. Vom prezenta in detaliu aceasta criptomoneda si potentialul pe care aceasta il are sau nu pe piata in momentul de fata.

Ce este criptomoneda Shiba Inu?

Shiba Inu este o criptomoneda virala care a beneficiat de o popularitate foarte mare multumita numelui, imaginii si renumele creat de toti influencerii de pe retelele de socializare.

Aparuta in anul 2020 si creata in gluma, Shiba Inu a devenit o criptomoneda foarte importanta pe piata. Totodata si-a capatat renumele de “Dogecoin killer”.

Cea mai mare popularitate a castigat-o in momentul in care a fost supusa unei cresteri spectaculoase de pana la 0.000089 de dolari, o crestere imensa, care a imbogatit multa lume.

Shiba Inu face parte dintr-o intreaga grupare sau ierarhie de criptomonede canine. Din aceasta grupare fac parte si Dogecoin, Alaska Inu, Alaska Malamute si Baby Dogecoin, conform CoinMarketCap.

Date despre criptomoneda Shiba Inu

Tot am vorbit despre Shiba Inu dar ar fi momentul sa dam si cateva date exacte. In principiu Shiba Inu se bazeaza pe blockchainul celor de la Ethereum si pe sistemul acestuia de functionare. De fapt se bazeaza partial si pe algoritmul Dogecoin.

Shiba Inu are in spate o echipa foarte solida care nu a mai colaborat pana in acest moment in proiecte de genul, dar acum au creat o criptomoneda de succes de la 0.

Ce potential are Shiba Inu?

Shiba Inu a aratat ce potential are cand a suferit o crestere imensa de pana la 0.000089 dolari, acest spike ducand Shiba Inu in prin plan. In acest moment nu se stie daca Shiba Inu va mai avea o crestere de acest gen sau nu, dar proiectul in sine are un potential destul de mare.

Desi acea crestere se datoreaza partial lui Elon Musk, Vitalik Buterin si a unor comunitati de investitori Shiba Inu, tot se mentine la un nivel decent.  

Shiba Inu beneficiaza de propiul exchange descentralizat numit ShibaSwap. Tot cei de la Shiba inu au creat o campanie de strangere de fonduri pentru salvarea cainilor din rasa Shiba Inu.

Aceste aspecte au impresionat si au adus foarte multe beneficii criptomonedei. Momentan Shiba Inu foloseste un sistem de Securitate Proof-of-Work dar se lucreaza pentru trecerea catre Proof-of-Stake. Am vorbit despre cele doua sisteme chiar aici.

In acest moment se poate achizitiona Shiba Inu de pe aproape orice exchange cunoscut.

Este momentul potrivit sa investesti in criptomoneda Shiba inu?

Criptomonedele in sine sunt foarte volatile iar cazurile precum Shiba Inu ce sunt bazate pe meme-uri sau pe persoane cunoscute sunt si mai riscante. Pot aduce venituri foarte mari daca investitiile sunt facute cu cap, cand trebuie.

Inainte de a risca din economii va recomand sa studiati foarte bine la ce va supuneti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort