ghid

Sologenic – Cel mai revolutionar ecosistem DeFi? Apps, DEX, Wallet

Sologenic Crypto

Sologenic este un proiect blockchain de tip DeFi care faciliteaza conexiunea dintre lumea crypto si lumea non-blockchain. Pe scurt, cu ajutorul acestei tehnologii, poti converti in “tokeni” orice produs din afara blockchain-ului.

Aceasta convertire in tokeni se refera la faptul ca putem converti obiecte reale sau digitale in monede crypto. Cel mai cunoscul exemplu la ora actuala sunt NFT-urile care reprezinta de fapt o convertire a unui obiect real sau digital intr-un token pe care il poti vinde/cumpara.

Prin Sologenic se pot converti in tokeni, “derivativele” (Instrumente financiare derivate). Aceste derivative sunt asset-uri care isi iau valoarea din alte asset-uri. De exemplu, pentru un investitor este mult mai rentabil sa cumpere un contract care speculeaza cresterea/scaderea pretului la aur decat sa cumpere aurul in sine. Fiindca aurul trebuie transportat, stocat, etc., iar din punct de vedere financiar nu exista nicio diferenta daca detii aurul propriul zis sau derivativa.  Pe langa acestea, se pot converti in tokeni inclusiv actiuni de la bursa putandu-le mai apoi cumpara folosind criptomonede.

Sologenic este o tehnologie bazata pe blockchain-ul celor de la XRPL (XRP LEDGER) si are ca scop micsoSrarea gap-ului dintre market-ul conventional si cel crypto. Principalul atuu al acestei tehnologii este ca iti permite sa convertesti in criptomoneda orice lucru imaginabil, adica pana la urma tinta este de a converti in tokeni toata economia.  Pana in prezent, Sologenic a convertit peste 40 de mii de asset-uri din lumea non-blockchain. Fiecare derivativa este convertita folosindu-se stablecoin-uri, cu raportul 1:1.

De ce XRP Ledger

Desi puteau oricand sa construiasca ecosistemul pe blockchain-ul Ethereum, echipa Sologenic l-a ales pe cel al lui XRP din mai multe motive.

  • Algoritm rapid si eficient
  • Securitate crescuta prin criptografie adaptativa
  • XRP este una dintre cele mai populare companii de DeFi la ora actuala

Ecosistemul Sologenic este compus din mai multe proiecte componente. Cele mai importante sunt: Sologenic DEX, Sologenic WALLET, Solo Cards

Sologenic DEX

Acest Exchange Descentralizat este unul complet si complex, cu o interfata intuitiva in care poti face trading cu monedele tale SOLO sau cu asset-urile convertite in tokeni. Exchange-ul este valabil in 6 limbi diferite, are o viteza de pana la 1500 de tranzactii per secunda si are printre cele mai mici taxe de pe piata, de numai 0.000005 dolari per tranzactie.

SOLO Wallet

Solo Wallet este portofelul nativ al celor de la Sologenic. Este folosit pentru a stoca criptomonedele pe care utilizatorul le detine, avand o interfata intuitiva. Solo Wallet se bucura si de o varianta de mobil pe Android si IOS, care integreaza si portofelul propriu-zis, dar si exchange-ul descentralizat. Deci, este nevoie de o singura aplicatie pentru a avea acces si la portofel, dar si la exchange.

Solo Cards

Cardurile celor de la Sologenic sunt carduri fizice care pot fi comandate, fiind asemanatoare in unele privinte cu alte carduri de la alte companii de crypto.

Ca facilitati, cine detine cardul Solo se bucura de discount-uri, cash-back de pana la 2% si alte beneficii. Totodata, prin card se pot primi premii de pana la 20% pentru cei ce detin la Staking SOLO.

Exista mai multe tipuri de carduri SOLO, marea diferenta dintre ele este limita maxima de SOLO pe care o poti detine si limita maxima de dolari cheltuiti per tranzactie.

SOLO token

SOLO este token-ul nativ al celor de la Sologenic si care sustine tot ecosistemul, fiind moneda principala in ceea ce priveste cumpararea de asset-uri.

In total exista 400 de milioane de astfel de monede, dintre care jumatate se afla in circulatie. In momentul de fata SOLO valoreaza 0.5 dolari.

Concluzie | Pareri Sologenic

Desi este un proiect destul de nou, se mentine destul de sus in topuri, iar lumea are din ce in ce mai multa incredere in acest proiect, mai ales ca are in spate XRP Ledger, o tehnologie deja validata de utilizatori, si chiar daca in ultima vreme pretul SOLO nu a fost foarte stabil, acesta se va stabiliza cu siguranta in viitor.

Deja se vorbeste ca in urmatoarele luni, SOLO va fi adaugat si in cele mai populare Exchange-uri, cum ar fi Crypto.com, Coinbase, Binance, etc. Acest lucru va determina cel mai probabil o crestere masiva a pretului. In concluzie, Sologenic este o tehnologie care atrage atentia si s-ar putea sa fie urmatorul boom in lumea crypto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort