ghid

Somnium Space – Metaversul inclus in majoritatea topurilor de investitii in 2022!

Somnium Space

Somniun Space reprezinta o aplicatie a realitatii virtuale, construita pe blockchain-ul Ethereum, ce permite utilizatorilor sa creeze, sa experimenteze si sa tranzactioneze lumi digitale si active NFT.

Somnium Space in topurile de investitii 2022

Somnium Space, alaturi de moneda CUBE, este inclusa in majoritatea top-urilor proiectelor ce merita o investitie in 2022. De ce? Iti prezentam in continuare proiectul si modul de functionare si vei intelege!

Ce este Somnium Space?

Fiind o platforma de tip open-source, Somnium Space permite utilizatorilor sa cumpere terenuri, case, cladiri si nenumarate active de valoare in multiversul sau online. Prezentand o dinamica speciala si captivanta, aplicatia permite utilizatorilor sa construiasca, sa scrie scenarii si sa monetizeze medii, toate acestea in timp ce exploreaza creatiile altor utilizatori.

In timp ce un utilizator poate merge la inot, poate merge in vizita la muzeu ori isi poate lua masa la un restaurant construit de un alt utilizator, aplicatia Somnium Space pot construi experiente, lumi si active unice in mod nelimitat.

Cum functioneaza Somnium Space?

Spre deosebire de jocurile traditionale de realitate virtuala de tip multiplayer in care utilizatorii sunt impartiti in anumite servere, Somnium Space gazduieste toti jucatorii intr-o singura lume.

In cadrul acestui metavers, utilizatorii au posibilitatea de a crea medii complet programabile, personalizabile si experiente VR. Mai mult decat atat, monedele si activele din cadrul Somnium Space sunt compatibile cu metaversele si platformele VR din intregul blockchain.

In momentul de fata, Somnium Space contine patru elemente importante, si anume:

  • Un SDK care permite crearea si personalizarea avatarurilor si proprietatilor;
  • Experiente de realitate virtuala;
  • Un modul constructor pentru crearea de medii si structuri;
  • O piata NFT pentru tranzactionarea de terenuri si active bazate pe NFT.

Aplicatia Somnium Space a incorporat profund tehnologia NFT, permitand utilizatorilor sa aduca NFT din jurul ecosistemului descentralizat in ecosistemul Somnium Space.

Moneda oficiala: Somnium CUBES

Somnium CUBES (CUBE) reprezinta moneda nativa a jocului, bazata pe blockchain-ul Ethereum (ERC20). Acesta reprezinta un plus de valoare pentru economie ca moneda in joc si face tranzactiile intre jucatori mai accesibile.

Utilizatorii pot folosi token-uri CUBE pentru intrarea in acrcade interactive si parcuri de distractie pe parcelele lor virtuale de teren.

Sunt in total 100.000.000 de monede CUBE. In momentul redactarii pretul unui token CUBE este de 5.23 dolari.

PARCELs

Aplicatia Somniun Space a efectuat doua dintre ceea ce se numeste oferte initiale de teren (ILO), prin emitere de parcele de teren (PARCEL) catre partile interesate ale platformei.

Daca utilizatorii doresc o lume Somnium independenta, trebuie mai intai sa obtina unul dintre aceste terenuri.

AVATARs

Utilizatorii au posibilitatea de a isi crea propriile avatare VR folosind CUBE, iar acesta devine parte din inventarul lor. Aceste avatare sunt compatibile cu majoritatea lumilor virtuale de pe platformele digitale.

Viitorul Somnium Space si Pareri

Prin integrarea tehnologiei blockchain, Somnium le permite utilizatorilor sa monetizeze experientele VR si le permite acestora sa creeze o lume dupa propria imaginatie, in care ei sunt principalii creatori si destinatari ai valorii.

Credem ca Somnium Space este un proiect promitator si de luat in calcul, in special pentru iubitorii jocurilor de realitate virtuala, cu atat mai mult cu cat se preconizeaza si o crestere semnificativa a valorii CUBE in viitorul apropiat, acesta fiind si motivul pentru care aplicatia Somnium Space este inclusa in majoritatea top-urilor pentru investitii in 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort