ghid

Star Atlas – Unul dintre cele mai rasunatoare proiecte blockchain in metavers!

Star Atlas

Star Atlas

Star Atlas Crypto | NFT-urile sunt in mare voga in acest moment si au inceput sa se integreze inclusiv in jocuri. Fiindca lumea gaming-ului se schimba si deja incepem sa vedem concepte noi, cum ar fi imbinarea de NFT-uri si tehnologia Metavers in jocuri.

Star Atlas este un astfel de proiect care imbina noile tehnologii intr-o experienta de gaming unica. Pe scurt, povestea din spatele jocului Star Atlas este ca utilizatorii vor trebui sa se plimba prin spatiul vast al universului in cautarea unor NFT-uri rare. Jucatorii vor putea sa detina nave, sa se plimbe in jurul lor si sa calatoreasca in zonele indepartate ale spatiului. In esenta, se pretinde ca este un mare joc de strategie cu comert, politica si o economie functională.

Star Atlas este o tehnologie construita pe blockchain-ul celor de la Solana. Jocul este de tip multiplayer, care se petrece in metavers avand la baza tehnologia Unreal Engine 5’s Nanite care ofera o experienta cinematica a graficii.

Decizia celor de la Star Atlas pentru a folosi blockchain-ul Solana se bazeaza pe faptul ca Solana este una dintre cele mai rapide tehnologii cu peste 50 de mii de tranzactii per secunda, insa si cu un cost extrem de mic de aproximativ 0.00025 dolari per tranzactie

Gameplay

Gameplay-ul jocului Star Atlas este unic si nemaintalnit. Povestea se petrece in spatiu unde jucatorii cauta NFT-uri rare, insa acestia pot construi orase si chiar organizatii autonome descentralizate (DAO).  Toate NFT-urile colectionate in joc pot fi vandute mai apoi pe alte marketplace-uri de NFT, Star Atlas chiar incurajand aceasta practica.

In esenta, atuurile principale ale lui Atlas Star sunt urmatoarele:

  • Atlas este un joc RPG care se petrece in spatiu cu o economie bazata pe NFT-uri si bani reali
  • Atlas este un joc despre strategii politice si economice, in care jucatorii pot incheia  contracte si face trading 24/7
  • O lume 3D in care grafica se apropie de calitate cinematografica. Jocul putand fi explorat si prin tehnologia VR.

Ce este Star Atlas Token?

ATLAS token este moneda nativa a celor de la Star Atlas care alimenteaza economia intregului metavers. ATLAS va fi folosit ca moneda in joc pentru achizitionarea NFT-urilor.

In momentul de fata ATLAS valoreaza aproximativ 0.05 dolari. In total exista 36 de miliarde de astfel de monede dintre care putin peste 2.1 miliarde se afla in circulatie valorand putin peste 100 de milioane de dolari.

Desi in momentul de fata jocul propriu zis inca nu este lansat, pana in momentul de fata ai acces la inventarul cu NFT cat si la marketplace-ul lor unde poti sa iti achizitionezi NFT-urile preferate care vor putea fi folosite in joc.

Nu se stie o data oficiala cand va aparea jocul insa cu siguranta este un proiect pe care toata lumea il asteapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort