ghid

Subcarpati a vandut NFT-uri de aproape 2 milioane de dolari!

Subcarpati Crypto
Subcarpati Crypto

Deja s-a impamantenit aceasta traditie de 14 Februarie ca fiind Valentine’s Day. Desi, nefiind o sarbatoarea cu origini romanesti, se sarbatoreste pe tot mapamondul.

Insa pentru fanii NFT-urilor si pentru cei ce asculta Subcarpati, 14 Februarie a fost speciala din alt motiv. Pe 14 Februarie s-a lansat colectia de NFT-uri Subcarpati, mai exact 10.000 de NFT-uri de arta digitala care intruchipeaza acele potrete cu care ne-au obisnuit cei de la Subcarpati, folclor si traditie.

Cum a fost lansarea?

Lansarea a fost una spectaculoasa, mai ales ca in doar 45 de minute s-au vandut toate cele 10.000 de NFT-uri puse la vanzare. Daca facem un calcul simplu, stim ca un NFT a costat 1 EGLD, deci in total 10.000 de EGLD, iar in momentul acela 1 EGLD valora aproximativ 180 de dolari, deci in 45 de minute, Subcarpati au facut vanzari de peste 1.8 milioane de dolari.

La lansare, toate NFT-urile au fost cumparate de aproximativ 3000 de oameni care detin aceste NFT-uri, fiecare persoana fiind limitata la un maxim de 5 NFT-uri.

Ce facem daca nu am apucat sa cumparam NFT-uri la lansare?

Chiar daca nu ai reusit sa achizitionezi macar un NFT la lansarea de pe 14 Februarie, le poti cumpara chiar si acum. NFT-urile se vand pe site-ul trust.market

Important de mentionat este ca aceste NFT-uri, ca oricare altele pana la urma, nu sunt identice din punct de vedere al valorii. Unele sunt mai valoroase decat altele, in functie de raritate. Desi la lansare, toate valorau 1 EGLD, acum, cele mai rare dintre ele sunt la vanzare si cu peste 600 de EGLD.

In momentul de fata, cel mai rar NFT pus la vanzare este cel de rang 4 pe care poti sa il cumperi cu 650 de EGLD, fiind urmat de cel de rang 6 care valoreaza 399 EGLD.

In orice caz, daca nu ai nevoie de cele mai rare NFT-uri, o oportunitate este sa ii cumperi si pe cei cu rang mai mic. Unele dintre NFT-uri sunt listate la pret mai mic decat la lansare, cele mai ieftine 2 NFT-uri costand 0.65 respectiv 0.7 EGLD.

Pretul mediu dintre toate NFT-urile listate la vanzare este de 2.43 EGLD, un pret acceptabil.

Ce avantaje am daca detin un NFT Subcarpati?

Detinerea unui NFT Subcarpati vine cu ajantaje imense, mai ales daca esti fanul acestei formatii. Printre aceste avantaje se numara un loc asigurat la centru Cultural creat de cei de la Subcarpati, sansa sa calatoresti cu ei in turneu sau sa stai in backstage la concerte + multe altele, pe care deja le-am mentionat in acest articol.

Pentru cine vrea mai multe detalii despre colectia de NFT-uri Subcarpati puteti accesa link-ul de mai sus unde am povestit mai amanutit.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort