ghid

Telcoin – Plaftorma mobila cu tranzactii instantanee si costuri reduse! Pareri

Telcoin

Telcoin este o platforma creata cu scopul de a oferi fiecarui detinator de telefon mobil din intreaga lume acces la produse financiare de calitate inalta, pe care sa le si detina. Practic, este o modalitate mai inteligenta de a detine, trimite si schimba bani, adaptata la cerintele climatului financiar din prezent.

Platforma Telcoin

Construita pe o arhitectura cu nivele multiple, platforma Telcoin este coordonata de token-ul TEL. Nivelele care o compun sunt aplicatia Telcoin, liquidity engine-ul TELx si platforma Rivendell.

Aplicatia Telcoin

Aplicatia Telcoin este principalul mod prin care utlizatorii pot accesa beneficiile oferite de platforma Telcoin, de la exchange-ul cu token-ul nativ platformei, pana la plati internationale (atat in valuta cat si cu criptomonede). Aplicatia le ofera utilizatorilor un mediu complet securizat in care pot realiza tranzactii si pot detine bunuri virtuale.

Se vor putea realiza, in curand, tranzactii cu bunurile virtuale, cum ar fi token-urile aferente platformei Polygon, celelalte posibilitati antementionate fiind deja integrate in aplicatie.

In momentul de fata, banii pot fi trimisi din Statele Unite si Canada, catre 16 tari (cum ar fi Bangladesh, Indonezia, Nepal, Pakista, etc.), numar care se afla intr-o continua crestere.

TELx

TELx, “motorul” Telcoin creat pentru a oferi liquidity, este, pe scurt, nivelul inferior Telcoin care permite trimiterea de bani la nivel global si realizarea de tranzactii cu bunuri digitale (criptomonede diverse). Ca platforma DeFi, este detinuta practic de utilizatorii Telcoin. Odata cu integrarea in aplicatia Telcoin dupa o faza initiala de mining pentru liquidity, TELx este practic partea platformei care “plateste” taxele pe care le primesc cei care continua sa opteze pentru mining pentru token-ul TEL.

Rivendell

Stratul de baza al platformei Telcoin pe care sunt construite toate celelalte nivele, Rivendell este un sidechain pentru Ethereum. Ca blockchain in sine, ofera mai ales servicii financiare mobile scalabile, care includ toate operatiunile bancare clasice, plus operatiuni care se pot realiza cu criptomonede.

Pentru a se asigura cresterea unei platforme eficiente si mai ales sigure, noduri operatoare din platforma Rivendell primesc token-uri TEL; astfel se creaza o relatie simbiotica: Telcoin sustine Rivendell, iar Rivendell valideaza si securizeaza Telcoin.

Token-ul TEL

Ca token nativ de utilitate pentru platforma Telcoin, TEL poate fi utilizat in moduri diferite la nivelul fiecarui strat al platformei. La nivelul aplicatiei, cel mai important, va fi utilizat mai ales ca modalitate de a realiza tranzactii, dar va fi posibila si optiunea de Staking in viitor, oricine opteaza pentru aceasta urmand sa fie tratat ca un “miner” de TEL.

In momentul de fata, token-ul TEL este listat pe CoinMarketCap cu un pret aproximativ de $0.007316, un numar total de 59,093,582,611 de token-uri aflandu-se in circulatie, din 100,000,000,000.

Merita? Pareri Telcoin

Telcoin este atat o oportunitate de investitie care nu ar trebui ratata, cat si o aditie de calitate la dosarul oricarui investitor, care ii va oferi credibilitate si profesionalism in viitor. Platforma se va extinde cu siguranta in continuare la nivel global, iar in combinatie cu programul de Staking, va deveni o sursa de venit importanta pentru foarte multi investitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort