ghid

Thirdweb – Cel mai ușor mod de a-ți crea propria criptomoneda!

Thirdweb Crypto

Thirdweb este una dintre primele platforme care pune smart contracts, SDK-uri si componente UI la dispozitia creatorilor. Oricine poate folosi codul open-source de la Thirdweb pentru a crea NFT-uri, tokeni proprii, Marketplace-uri pentru ele, etc.

SDK-uri

Fara a intra in prea multe detalii tehnice, SDK-urile, adica Software Development Kits, nu sunt altceva decat seturi de instrumente tehnologice care le permit creatorilor de software sa creeze propria aplicatie. Important este ca toate aplicatiile concepute cu acelasi SDK pot fi conectate partial sau complet, adica orice aplicatie creata prin Thirdweb va fi legata de platforma, asadar Thirdweb va primi o parte din toate veniturile generate.

In momentul de fata, cele mai importante SDK-uri puse la dispozitie de Thirdweb sunt cele care pot fi folosite pentru minting-ul de NFT-uri, crearea de colectii, si crearea unei criptomonede.

Utilitati Thirdweb – ce ofera?

Thirdweb le ofera creatorilor de content crypto, tot ce le trebuie pentru a-si indeplini visurile. Printre lucrurile pe care ei le pot construi, se numara si concepte inovative, cum ar fi NFT-urile de membership (NFT-uri care le permit utilizatorilor accesul la comunitatile concepute de creatori), Marketplace-uri proprii si unice, DAO-uri intregi (cu propriul lor sistem de votare!), colectii de avatare si chiar si jocuri blockchain. De la cel mai mic, pana la cel mai mare proiect crypto imaginabil, aproape totul este posibil prin Thirdweb – iar pe blog-ul lor apar constant tutoriale.

Parteneri

Cei care considera ca o platforma crypto noua poate deveni consacrata prin intermediul partenerilor de incredere pe care ii are, trebuie sa stie ca, printre platformele care cred in Thirdweb deja se numara Ethereum, Polygon, Avalanche, Fantom, urmand sa se alature echipei si Solana si Flow.

De ce Thirdweb?

Thirdweb este una dintre primele platforme care le ofera creatorilor de software sau proiecte blockchain cod open-source care sa ii ajute, insa evident, nu este singura. Intrebarea logica este: de ce ar trebui cineva sa investeasca in Thirdweb, spre deosebire de alte platforme asemanatoare?

Caracterul inovativ Thirdweb este asigurat de mai multe aspecte ale functionalitatii sale, printre care se pot enumera mai ales:

  • Analitica. Creatorii de proiecte vor alege Thirdweb, aducand, deci, profit, la randul lor, deoarece datele analitice la care au acces prin Thirdweb sunt detaliate, puternice si usor de inteles, pana si pentru persoanele care nu au scris o linie de cod in viata lor.
  • Permisiuni. Creatorii de proiecte au controlul total asupra permisiunilor pe care le ofera fiecarei persoane implicate, de la utilizatori pana la membrii ai propriei companii. Evident, acest aspect inseamna ca vor exista multe cazuri in care o singura persoana va incepe un proiect, urmand sa se extinda exponential.
  • NFT-uri avansate. Codul care compune NFT-urile create prin Thirdweb este inovativ si permite criptarea unei cantitati mai mari de date ca niciodata.

Merita?

Am explorat, in linii largi, ce inseamna Thirdweb, ce ofera, de ce este o platforma inovativa si diferita, si cine sunt partenerii care si-au pus increderea in Thirdweb. Dupa toate acestea, este evident ca urmeaza sa fim martori la o crestere exponentiala al numarului de utilizatori si de parteneri Thirdweb, ceea ce inseamna si cresterea profitului platformei, primit din taxele de utilizare a acestor tool-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort