ghid

TOP 5 Jocuri NFT de tip Play-to-Earn ! NFT Games

NFT Games | Pentru ca suntem in febra jocurilor de tip play-to-earn, a NFT-urilor care in ultima perioada au revolutionat industria gamingului, introducand recompense pentru implicarea jucatorilor si totodata permitand acestora sa obtina bani in timp ce se distreaza jucandu-se genurile lor preferate de jocuri, am pregatit un top cu cele mai bune jocuri NFT de tip play-to-earn de pana acum prin care poti face bani frumosi. Cine nu ar vrea sa se joace si sa fie platit pentru ca se joaca?

Axie Infinity

Axie Infinity

Axie Infinity – Cel mai popular joc in materie de crypto gaming. Axie Infinity este jocul ce ruleaza pe blockchain cu cea mai rapida crestere, dat fiind faptul ca jucatorii pot castiga bani pur si simplu jucand, avand peste 2.8 milioane de jucatori zilnic.

Axie Infinity este un joc play-to-earn cu cateva ajustari inspirate din seria de jocuri Pokémon. Cresterea si lupta cu animale fantastice personalizabile este reprezentarea jocului Axie Infinity.

Datorita jocului sau placut, majoritatea oamenilor prefera Axie Infinity fata de alte jocuri NFT care ii pot ajuta sa castige bani reali.

Daca vrei sa te joci Axie Infinity si sa faci bani, trebuie sa stii ca trebuie sa detii cel putin 3 animale Axie pentru inceput. In momentul de fata sunt peste 600.000 de Axies pe marketplace din care poti alege, insa cel mai ieftin e 66 $. Daca facem un calcul, in acest moment pentru cei mai ieftini 3 Axies, ar trebui sa investesti initial 230 $ ca sa te poti juca. Deci ai nevoie de capital de inceput!

The Sandbox

The Sandbox

Sandbox reprezinta o lume virtuala construita pe reteaua Ethereum, un joc de tip play-to-earn intr-un metavers tridimensional in care utilizatorii pot construi, pot detine si pot monetiza diferite active digitale(NFT-uri). Platforma oferind diferite tool-uri de creare si personalizare care pot fi vandute ulterior pentru a castiga SAND, moneda nativa a Sandbox, oferind totodata creatorilor dreptul de proprietate asupra creatiilor lor ca NFT-uri, recompensand participarea acestora prin SAND.

Criptomoneda SAND este folosita pentru a cumpara articole in joc. Aceste articole pot fi tranzactionate si cu alte criptomonede pentru a ajuta jucatorii sa castige bani reali. Este un joc ce noi credem ca are potential urias, dat fiind faptul ca ofera posibilitati nelimitate jucatorilor de a crea si construi orice in acest metavers.

Decentraland

Decentraland este un metavers/realitate virtuala creat pe blockchainul celor de la Etherum, ce le permite utilizatorilor sa cumpere/vanda terenuri in lumea virtuala si sa monetizeze actiunile de pe terenurile lor.

Proprietarii de teren controleaza tot ceea ce contine portiunea lor de teren, care este identificat printr-un set de coordonate carteziene (X, Y).

Continutul poate varia de la scene 3D statice, texturi, continut audio pana la sisteme interactive, cum ar fi jocurile. Terenul(LAND) este de fapt un NFT, transferabil, stocat intr-un contract inteligent Ethereum si poate fi achizitionat folosind un utility token-ul ERC20 celor de la Decentraland, numit MANA.

Fact: Un teren s-a vandut si cu 2,43 milioane de dolari in Decentraland.

Illuvium

Illuvium

Illuvium este un joc RPG blockchain open-world, construit pe Ethereum, care va fi lansat in 2022. Jucatorii calatoresc printr-o lume fantastica, invingand si capturand creaturi cunoscute sub numele de Illuvials. Dupa ce i-ai adaugat la colectia ta, poti sa-ti folosesti creaturile in lupte impotriva altor jucatori in timp ce faci misiuni, indeplinesti provocari sau joci povestea lui Illuvium.

Illuvium, are, de asemenea, propriile criptomonede, ILV si sILV si token-uri non-fungibile (NFT) care sunt de fapt creaturi, imbunatatiri cosmetice si diverse obiecte. Jocul va avea functii de joc pentru a castiga, recompensand jucatorii cu criptomonede ILV pentru finalizarea provocarilor, misiunilor si bataliilor.

Illuvium a atras foarte mult atentia jucatorilor prin imaginile uluitoare si gameplay-ul promitator.

Gold Fever

Gold Fever

Gold Fever – Un joc RPG in care fiecare jucator este plasat pe o parcela de pamant, fie in rolul unui om de trib care isi apara bogatiile ancestrale, fie in rolul unui aventurier care incearca sa i le ia. Aceste doua factiuni se bifurca apoi in diferite roluri, fiecare cu avantaje si dezavantaje specifice (deci, pentru cei interesati mai mult in crearea unui venit, pot alege un tip de personaj cu abilitati mai bune in gasirea monedelor in jungla).

Pe scurt, jucatorii au sarcina de a isi apara terenurile, luptandu-se cu altii pentru autoritatea unui teren. Cei care inving sunt recompensate cu token-uri NGL care pot fi folosite pentru a cumpara sau inchiria arme/ acesorii NFT, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort