ghid

TOP Criptomonede cu potential pentru Februarie 2022! TOP Crypto

TOP Criptomonede de investit in 2022, Februarie! Criptomonede cu potential pe termen scurt si mediu. TOP Criptomonede 2022.

TOP Criptomonede Februarie 2022

The graph

The graph este una dintre cele mai promitatoare criptomonede pentru acest inceput de an. De ce? The Graph este o tehnologie blockchain care s-a specializat pe indexare. Pe scurt, tehnologia aceasta permite blockchain-urilor sa isi indexeze datele pentru a le putea stoca si utiliza eficient.

Pana in momentul de fata exista peste 25 de blockchain-uri care folosesc tehnologia The Graph, iar pe viitor numarul cu siguranta va creste. In momentul de fata pretul criptomonedei este de aproape 0.4 dolari.

Fusion (FSN)

FSN este token-ul nativ al exchange-ului descentralizat AnySwap, cea mai buna alternativa pentru UniSwap.  Aceasta tehnologie este o platforma financiara blockchain all-inclusive care iti permite tranzactii cross-chain.

Principala calitate a acestui exchange este securitatea, folosindu-se de protocolul DCRM (Distributed control Right Management). In momentul de fata, FSN valoreaza 0.6 dolari, insa are un potential extrem pe mare pe termen mediu.

Zilliqa (ZIL)

Zilliqa este o platforma blockchain descentralizata focusata pe viteza si scalabilitate care functioneaza pe un concep numit „sharding”. Aceasta ofera posibilitatea tehnologiei sa ruleze tranzactii in paralel ceea ce creste exponential viteza.

ZIL este criptomoneda nativa a network-ului, iar in clipa de fata criptomoneda valoreaza 0.044 dolari. Avand in vedere popularitatea tehnologiei,, posibilitatea de 20-50X in timp mediu este foarte mare.

PolySwarn (NTC)

Polyswarn este o companie blockchain de securitate cibernetica care ajuta utilizatorii si companiile impotriva atacurilor cibernetice. Avand in vedere cresterea exponentiala a proiectelor blockchain este inevitabil ca atacurile cibernetica sa nu apara.

PolySwarn este una dintre cele mai bune solutii pentru astfel de probleme, fiind probabil printre preferatele utilizatorilor. In momentul de fata, NTC valoreaza 0.047 dolari si are potential foarte mare in urmatoarea perioada.

IDEX

Tehnologia IDEX este un exchange descentralizat hibrid care combina tehnologia AMM (automated market maker) si o lista de ordine. IDEX combina avantajele tehnologiei traditionale cu securitatea blockchain-urilor.

Modelul hibrid al celor de la IDEX se refera la faptul ca tranzactia este procesata in afara blockchain-ului, blockchain-ul intrand in discutie doar cand tranzactia este executata. Aceasta abordare are avantajele unei securitati crescute, dar si a taxelor foarte mici.

In momentul de fata, IDEX valoreaza 0.225 dolari avand un potential mare pe termen mediu.

Alien Worlds (TLM)

Alien Worlds a fost lansat in Aprilie 2021 si este in momentul de fata una dintre cele mai populare tehnologii Metaverse de pe piata.

Jocul Alien World ofera posibilitatea utilizatorilor de a mina Trillium (TLM), TLM fiind moneda nativa a tehnologiei. Pe langa minare, o alta modalitatea de a castiga TLM este prin Staking pe BSC (Binance Smart Chain).

Avand in vedere faptul ca tehnologia metaverse este in continua extindere, ne asteptam la o crestere masiva a monedei TLM in urmatoarea perioada. Momentan, valoarea unui TLM este de 0.1 dolari.

Disclaimer! Materialele oferite pe acest site au doar scop informativ si nu trebuie luate ca un sfat de investitii. Orice opinie oferita pe acest site nu constituie o recomandare din partea Ghidultauonline.ro. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site. Daca va bazati pe informatiile de pe acest site, atunci o faceti pe propriul risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort