ghid

TOP Criptomonede cu potential pentru Martie 2022! TOP Crypto

TOP Criptomonede de investit in 2022, Martie! Criptomonede cu potential pe termen scurt si mediu. TOP Criptomonede 2022.

Hedera HashGraph

Hedera HashGraph este o tehnologie alternativa blockchain-ului. Cei de la Hedera spun ca aceasta tehnologie este mai rapida si mai sigura decat tehnologia blockchain actuala.

Inovatia acestei tehnologii este ca, spre deosebire de blockchain care este construit pe blocuri, Hedera poate fi inteleasa ca niste grafuri. Grafurile sunt niste structuri interconectate, astfel incat viteza de verificare a tranzactiilor creste cu cat sunt efectuate mai multe tranzactii. Hedera poate sa atinga si 100.000 de tranzactii pe secunda.

In ultima vreme vedem o crestere in popularitate pentru Hedera ceea ce se vede inclusiv in pret, care a crescut de peste 10 ori in 2021.

Hedera este unul dintre candidatii priincipali din acest an pentru o crestere de 10-20x.

Gala Games

Gala Games este unul dintre cele mai “vanate” proiecte de crypto gaming din ultima vreme datorita faptului ca schimba complet modul in care vedem gaming-ul. Schimbarea pe care o face Gala Games in lumea jocurilor este ca ofera utilizatorilor control 100% asupra jocurilor lor.

Pe blog gasiti un articol mai in detaliu despre Gala Games.

In ceea ce priveste investitia, Gala Games continua sa creasca in popularitate, anul trecut vazand o crestere de peste 10 ori a pretului. Insa anul acesta sunt sanse extrem de mari sa vedem o crestere si mai mare, poate si de 20x pana la finalul anului, ceea ce face din Gala Games unul dintre cele mai bune proiecte pentru investitie.

Alchemy Pay

Alchemy Pay este unul dintre pionierii tehnologiilor de payment din lumea crypto. Desi infiintata in 2018, Alchemy Pay a inceput sa creasca in popularitatea sa abia de anul trecut, odata cu cresterea numarului de utilizatori crypto. Pe scurt, Alchemy Pay faciliteaza tranzactiile dintre crypto si FIAT.

Criptomoneda a cunoscut o crestere de 20x in ultimele 6 luni, iar trendul ascendent nu da semne sa se opreasca, facand din ACH una dintre cele mai bune monede de investit.

Fantom

Stim despre Fantom ca reprezinta alternativa pentru ETH. In ultima vreme au luat nastere extrem de multe companii construite pe tehnologia celor de la Fantom, asta inseamna nu doar ca Fantom a crescut in popularitate, dar si ca Fantom continua sa creasca in valoare, facand-o una dintre criptomonedele cu cele mai mari sanse de a “exploda” anul acesta.

Gasiti pe blog un articol mai in detaliu despre Fantom. Vor urma pe blog o serie de articole despre noile proiecte construite pe Fantom.

Seesaw Protocol

SeeSaw Protocol este una dintre cele mai noi tehnologii aparute pe piata, care se afla inca in perioada de Presale (va urma un articol mai in detaliu pe blog despre SeeSaw Protocol) si care are sanse extrem de mari sa “explodeze” anul acesta. Prima faza de Presale a inceput pe 25 Ianuarie, iar fazele 2 si 3 se vor desfasura pana pe 25 Aprilie. Daca la inceputul Presale-ului moneda valora 0.01 dolari, in doar 1 luna si jumatate a crescut de peste 10 ori, acum putand fi cumparata de pe site-ul oficial la pretul de aproximativ 0.12 dolari. Daca trendul se pastreaza, am putea vedea o crestere de peste 20x in urmatoarele 2 luni, ceea ce o face una dintre cele mai bune investitii pentru luna Martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort