ghid

TOP Crypto cu potential in care sa investesti in Ianuarie 2022!

TOP Crypto – Top Criptomonede

TOP Criptomonede de investit in 2022, Ianuarie! Criptomonede cu potential 10 – 20x pe termen scurt si mediu. TOP Criptomonede 2022. Top criptomonede in care sa investesti

Altura (ALU)

Altura este un proiect crypto care pune la dispozitie infrastuctura si uneltele necesare pentru a crea si integra Smart NFT-uri in jocuri video si aplicatii. Smart NFT-urile sunt NFT-uri care isi pot schimba proprietatile in anumite conditii devenind mai valoroasa.

In momentul de fata Altura valoreaza 0.111$, iar cresterea in popularitate ii confera un potential de 10-20X intr-un timp scurt.

Altura poate fi achizitionata de pe Gate.io, Biswap sau PancakeSwap.

GOLEM (GLM)

Golem este o tehnologie create in Aprilie 2018, insa de curand a inceput sa creasca in popularitate. Tehnologia Golem este printre primele proiecte care au implementat o retea computationala descentralizata. Pe scurt, creeaza tehnologii p2p in ceea ce priveste distributia puterii de calcul. Spre exemplu, poti folosi aceasta tehnologia pentru a-ti suplimenta cu putere propriul calculator.

In prezent, GLM valoreaza 0.414$ si are toate sansele sa creasca in urmatorul timp.

CIVIC (CVC)

Civic este o tehnologie blockchain care se ocupa de managementul si protectia datelor personale. Lansat in 2018, Civic reinventeaza modul in care privim datele personale si stocarea lor. In plus, tehnologia asigura si posibilitatea de a autoriza diferite tranzactii folosind ca semnatura biometrica.

In momentul de fata, CVC valoreaza 0.3211$, iar cresterea in popularitate a monedei poate insemna si o crestere semnificativa in pret.

The Sandbox (SAND)

Sandbox este o lume virtuala bazata pe tehnologia blockchain unde utilizatorii pot crea, construi, vinde sau cumpara asset-uri digitale sub forma unui joc. Sand este o combinate intre DAO si NFT special conceputa pentru comunitatea gamerilor. Cresterea in popularitate a tehnologiei a facut ca Sand sa creasca de la numai 0.4 dolari cat era in Octombrie 2021 pana la 4.7$ cat este acuma.

Tehnologia este bine primita de catre comunitatile de gaming, deci ne putem astepta la o crestere semnificativa a pretului in urmatoarea perioada.

ZigCoin (ZIG)

ZigCoin este o tehnologie care integreaza in blockchain politele de asigurate. ZIG este o moneda de tipul ERC-20 construita pe blockchain-ul Ethereum cu care se pot tranzactiona contracte de asigurare. In momentul de fata un ZIG valoreaza 0.082$ si are un potential de 10-20X  in urmatoarea perioada.

Oasis Network (ROSE)

Oasis Network este o tehnologie descentralizata de tip Layer-1 creata cu scopul de a fi versatila si scalabila. In esenta, acest blockchain este destinat mai ales pentru aplicatiile ce tin de finante si economie care manipuleaza date sensibile asigurand un grad mare de protectie. In momentul de fata, ROSE valoareaza putin peste 0.3$ insa este de asteptat o crestere masiva in urmatoarele luni.

Disclaimer! Materialele oferite pe acest site au doar scop informativ si nu trebuie luate ca un sfat de investitii. Orice opinie oferita pe acest site nu constituie o recomandare din partea Ghidultauonline.ro. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site. Daca va bazati pe informatiile de pe acest site, atunci o faceti pe propriul risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort