ghid

Uhive, noua era a retelelor sociale! #blockchain

Uhive Crypto

In contextul in care multe asa-zise “Metaversuri” devin din ce in ce mai populare, Uhive este o platforma care isi doreste sa fie un Metavers adevarat, social, descentralizat, care sa functioneze dupa cele 5 legi ale Metaversului. Din punct de vedere functional si vizual, este o combinatie inovativa intre Facebook, Instagram, TikTok si, surprinzator, Google Maps.

Cele 5 legi ale Metaversului

  1. Libertate completa. Retelele sociale actuale sunt cele care decid cine poate avea o voce pe platforma lor, si cat de rasunatoare poate fi acea voce. Cei din echipa Uhive, pe de alta parte, isi propun ca platforma lor sa fie 100% moderata de utilizatori – adica, utilizatorii isi controleaza popularitatea reciproc, si nu platforma.
  2. Venit global. Uhive este prima platforma sociala care isi propune sa le ofere un venit absolut tuturor utilizatorilor, proportional cu activitatea lor pe platforma.
  3. Sistem democratic. Prin consilii si voturi, utilizatorii Uhive controleaza deciziile luate de platforma.
  4. Bazat pe o economie circulara. In orice Metavers, totul este un bun – content-ul in sine, profiluri, nume, locatii; toate componentele Uhive vor avea valoare intrinseca si vor putea fi vandute sau cumparate. Asadar, pe scurt, orice componenta Uhive, de la numele (brand-ul) cuiva, pana la Spatii, sunt NFT-uri.
  5. Complet. Pentru ca orice Metavers sa fie complet, trebuie sa fie o reprezentare o realitatii in care un utilizator sa poata face tot ce poate face si in viata reala. Pe scurt, un Metavers care respecta toate cele 4 legi antementionate este un Metavers complet.

Oasis-ul

Oasis-ul este primul lucru pe care un utilizator Uhive il vede cand deschide aplicatia. Tot content-ul de pe Uhive este categorizat, iar cand un utilizator alege, de exemplu, categoria automobilelor, va fi redirectionat catre un ecran asemanator cu Google Maps, unde va putea gasi tot content-ul aferent acelei categorii. Acel content este suprapus unor “Spatii” prezente pe harta pe care o navigheaza utilizatorii.

Spatiile Uhive

Orice utilizator poate sa cumpere un spatiu Uhive. Cand cumpara un Spatiu, poate sa vada harta Metaversului si block-urile care il compun. Pe fiecare block, se suprapun un anumit numar de Spatii, la diverse preturi, bazate pe activitatea din jur. De exemplu, un Spatiu aproape de unul al unei celebritati va avea o valoare mai mare – asemanator cu produse din viata reala carora le fac reclama celebritatile.

Marketplace

Pentru simplitate, tot content-ul de pe Uhive va putea fi listat pe Marketplace, ca NFT. Fiecare utilizator va avea propriul profil de vanzator si va putea crea diverse colectii, in functie de cate tipuri de NFT-uri isi doreste sa vanda.

Uhive Token

Ca orice alt Metavers veritabil, Uhive are propriul token. De tip ERC20, tokenul Uhive pot fi achizitionat direct prin Paypal, Google Pay, Probit sau LATOKEN, sau poate fi primit gratuit pur si simplu prin utilizarea aplicatiei – e ca si cum oamenii ar da scroll pe Instagram ore intregi, ca si pana acum, dar ar fi platiti pentru asta!

Un detaliu important este ca tokenul Uhive(HVE2) pot fi Staked – un numar de cel putin 10000 de tokeni pot fi blocati in portofelul crypto al unui utilizator pentru o perioada de 30, 90, 180 sau 365 de zile. Astfel, se creeaza inca o sursa de venit pasiv.

Merita? Pareri Uhive

Ar fi meritat sa fi investit in Facebook, Instagram, TikTok, acum cativa ani? Bineinteles! Orice investitor care a ratat acele sanse si a invatat ceva din greselile trecutului nu va da cu piciorul la toate posibilitatile pe care i le ofera Uhive. De la bazele teoretice, pana la aspectul familiar al aplicatiei (ceea ce inseamna ca va fi acceptata rapid de mase!) si multiplele modalitati de a genera un venit pasiv, Uhive este un candidat demn de luat in considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort