ghid

Va fi TOKHIT cea mai mare retea sociala? TOKHIT Pareri! Crypto

Tokhit

Tokhit este un proiect romanesc care reinventeaza conceptul de Social Network in contextul Web3. Acolo unde Facebook se afla candva “pe tron”, stau astazi Instagram si TikTok, iar echipa Tokhit a observat atent tendintele care atrag oamenii la o anumita retea sociala. Prin research, inovatie si creativitate, Tokhit va fi urmatoarea mare retea sociala, descentralizata, bazata pe content de calitate, gaming, NFT-uri, si mai multe!

Intreaga retea sociala actioneaza si ca un “joc” datorita algoritmului inovativ care le permite utilizatorilor sa decida ce content merita sa fie salvat in aplicatie, iar creatorii de content isi vor putea monetiza singuri creatiile, astfel ca utilizatorii sa nu aiba de-a face cu reclame agasante.

Inovatii

Tokhit nu este doar “urmatorul Instagram” sau “urmatorul TikTok”, este propria sa platforma care aduce un numar mare de inovatii in ceea ce priveste design-ul ei, modul de functionare, monetizarea content-ului si nu numai:

  • Fara reclame! Cea mai mare si mai atractiva inovatie adusa de Tokhit este lipsa completa a reclamelor de pe platforma. Acest lucru inseamna nu doar ca utilizatorii nu vor fi agasati de reclame, dar si ca tot content-ul de pe platforma va fi scutit de monopolizarea unor brand-uri mai mari care au control asupra monetizarii. Este o problema care se vede mai ales pe YouTube, creatorii depind de reclamele pe care le pot afisa pe propriul canal si, in consecinta, de termeni impusi de companiile care ofera acele reclame; Tokhit scapa pe toata lumea de acest ghimpe in coaste!
  • AirHugs. Inspirata de lipsa de contact pe care a simtit-o toata lumea in timpul pandemiei, echipa Tokhit va integra un mini-joc prin care utilizatorii vor putea colecta, primi si trimite Air Hugs, adica imbratisari virtuale care vor putea fi personalizate.
  • Interactiune audio. O mare parte din content-ul de pe Tokhit va fi content audio, cum ar fi muzica sau podcast-uri sau chiar si concerte ale unor artisti, insa si interactiunea dintre utilizatori va fi de multe ori bazata pe mediul audio.
  • Creation Zone. Aproape orice content creat prin Tokhit are potentialul de a deveni un NFT nativ in sine, in functie de valoarea pe care acesta o are.
  • Monetizare instanta. O mare parte din content-ul de pe platforma va fi monetizat, insa mai ales content-ul care devine un HIT, adica viral, si deci are o valoare mai mare.
  • Brand-urile au importanta. Un Brand, adica imaginea unui creator, va putea genera venit in sine, prin crearea de tokeni proprii. Asemanator, de exemplu, cu emote-urile unui canal de pe Twitch pe care le pot folosi doar abonatii la acel canal.
  • Avatar digital. Fiecare utilizator isi poate crea un avatar digital. Tokhit se gandeste la viitor, si chiar la o posibila integrare in Metaverse, aspecte VR, etc. Platforma se pregateste pentru orice.
  • Marketplace. In functie de cati creatori vor deveni valorosi in cadrul platformei, vor exista din ce in ce mai multi tokeni si NFT-uri care vor putea fi cumparate sau vandute. Pentru simplitate, toate vor fi adunate intr-un singur loc – Marketplace.
  • Global Summit anual. Tokhit va organiza in fiecare an un eveniment VR care va reuni toti creatorii cei mai mari de pe platforma, asemanator cu Coachella, ComicCon, etc.

Economia Tokhit si token-ul HITT

Economia Tokhit se bazeaza mai ales pe token-ul HITT, care va fi distribuit intr-un mod echilibrat. Din numarul total de tokeni care vor fi disponibili, de exemplu, 10% vor fi alocati pentru Liquidity, 25% pentru Staking si recompense din cadrul platformei, iar 10% vor fi direct atribuite influencerilor de pe platforma. In momentul de fata, are loc presale-ul privat, urmand public sale-ul, tokenii putand fi achizitionati direct de pe site-ul platformei.

Printre utilitatile HITT, se numara achizitionarea de NFT-uri, obiecte de colectie, content Premium, Staking, si multe altele.

In functie de cati tokeni staked detine un utilizator, va avea un anumit VP, Voting Power. Pe masura ce aplicatia va deveni din ce in ce mai descentralizata treptat, orice detinator de HITT staked va putea vota in cadrul fiecarei decizii importante din cadrul platformei. De retinut: timpul de Staking este, de asemenea, important in calculul VP-ului fiecarui utilizator. In plus, oricine opteaza pentru Staking va primi recompense zilnice, de 0.05% din reward pool-ul platformei.

Tokhit va propune, de asemenea, propriul crypto wallet, care va putea fi gasit tot in aplicatie, pentru simplitate. Mai mult decat atat: in viitor, se doreste integrarea unor carduri Visa speciale pentru token-urile HITT.

Un ultim detaliu care merita mentionat este existenta Air Hugs-urilor Super Rare, Air Hugs care vor exista doar in numar de 100 si vor avea o valoare echivalenta cu aproximativ $10/20000 fiecare. Ele pot fi vandute ca orice alt Air Hug, insa initial, sunt generate de AI-ul Tokhit, in functie de performanta creatorilor. Asadar, cei mai buni 100 de creatori vor primi initial cele 100 Air Hugs.

In final, privita din ansamblu, ecosistemul Tokiht este complex, insa echilibrat:

Merita? TOKHIT Pareri

Acceptarea la nivel mondial a Web3 este iminenta, un pas al evolutiei care nu poate fi negat sau intarziat. Tokhit este una dintre primele platforme care reuseste sa aduca exact inovatiile de care este nevoie, combinand cele mai bune aspecte ale fiecarei retele sociale deja existente, de la Instagram pana la Discord.

Este evident ca Tokhit se va integra in aproape toate domeniile si va reprezenta prima si cea mai buna modalitate de a crea si consuma content. Reprezinta, deci, o investitie care merita cu siguranta luata in considerare. In plus – cati investitori nu-si doresc astazi sa fi cumparat actiuni Facebook sau Apple dupa ce au pierdut sansa de a o face?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort