ghid

Vega Protocol – Produse financiare complet automatizate! Pareri VEGA

Vega Protocol

Vega Protocol

Vega Protocol este o tehnologie care permite retelelor private sau publice sa automatizeze executia tranzactiilor financiare. Ce inseamna mai exact acest lucru? In sistemul financiar traditional, orice serviciu sau produs financiar este dependent de o organizatie sau chiar de o persoana care folosindu-se de tehnologie creeaza si executa conctracte tranzactionale.

Pe scurt, in sistemul financiar traditional mai exista si o a treia parte, pe langa cumparator si vanzator, care ajuta ca tranzactia sa se finalizeze, adica vorbim de un sistem financiar centralizat. Cheia acestei tehnologii blockchain, Vega Protocol, este sa inlature acea persoana/organizatie terta.

Pe langa aceasta, Vega Protocol ofera accesul tuturor in acest market, fara a fi conditionat de ceva. In lumea traditionala, spre exemplu, pentru anumite servicii ai nevoie de multiple conturi sau diferite contracte cu diferite banci etc. Folosind Vega Protocol, accesul este permis tuturora.

Ce aduce nou Vega Protocol?

In momentul de fata exista destul de multe companii care se folosesc de tehnologia blockchain pentru a crea markeplace-uri descentralizate. Insa ce aduce nou vega protocol si de ce este extrem de importanta? Pai sa luam pe rand tot ce aduce nou Vega Protocol.

  1. Fiind o tehnologie total descentralizata, orice persoana poate efectua tranzactii fara nici o restrictie. Pe langa aceasta, fiecare persoana poate crea propriul lui market. Crearea unui market este conditionata de votul comunitatii fiind necesar un anumit numar de tokeni pentru liquidity, fiind o tehnologie ce se bazeaza pe mecanismul Proof-of-Stake.  
  2. Vega ofera acces in timp real la orice informatie despre market, oferind un grad urias de transparenta
  3. Dynamic Margins – Vega Protocol monitorizeaza continuu daca exista suficient liquidity pentru respectivul market astfel incat iti poti manageria riscul mult mai eficient, mult mai bine decat excahnge-urile centralizate.
  4. Pegged Order – Acest feature iti ofera acces la strategii avansate de trading astfel incat sa beneficiezi de cel mai bun pret atat la cumparare cat si la vanzare
  5. Viteza mare de procesare a tranzactiilor, aproximativ 4000 de TPS
  6. Interfata intuitiva si usor de folosit chiar si pentru cei nou-veniti in lumea crypto.

Vega Token

Toate aceste facilitati trebuie sa fie sustinute de o criptomoneda. In cazul Vega Protocol, token-ul nativ se numeste VEGA Token.

Vega este un token de tip ERC-20 ceea ce inseamna ca este compatibil cu Ethereum si cu monedele de acelasi tip. Token-ul este modalitatea prin care utilizatorii voteaza, cum ar fi votul pentru aparitia unui nou market. Pe langa aceasta, token-ul poate fi tinut si la Staking. 

In prezent, VEGA valoreaza putin peste 5.8 dolari. In total exista 65 de milioane de astfel de monede dintre care 11.5 aflate in circulatie avand o valoare totala de peste 65 de milioane de dolari .

Pareri VEGA – Concluzie

Popularitatea monedei a crescut enorm in ultima vreme, in special de cand multe companii au inceput sa doneze bani tehnologiei ca sa evolueze. Predictiile pentru aceasta criptomoneda sunt promitatoare si pe mid-term, dar mai ales pe long-term. Se preconizeaza ca la finalul anului pretul se va dubla cel putin, iar in 10 ani putem vedea o crestere si de 40-50 de ori.

In concluzie, Vega protocol, desi mai exista in piata tehnologii asemanatoare, reuseste cumva sa iara la suprafata prin metode inovative si prin felul in care compania propune sa rezolve problema centralizarii financiare, asigurand totodata securitate crescuta si transparenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort