ghid

Visus DAO – Inlocuitorul descentralizat al YouTube-ului! Web 3.0 | Crypto

Visus DAO – o platforma descentralizata de streaming/video. Platforma Visus va fi construita pe blockchain-ul celor de la Avalanche, cu posibilitate de Staking si conexiuni pentru a strange fonduri si recompensa pe cei ce vor investi de la inceput.

Ce face VISUS DAO unic?

Visus DAO isi propune sa schimbe modul in care creatorii de continut video sunt remunerati si sa redefineasca continutul, videoclipurile si streamingul, prin crearea unei platforme de streaming/video complet descentralizat.

Detinatorii de token-uri VISUS pot castiga recompense prin Staking-ul ce va avea loc pe platforma VIsusDAO.

Ce propune Visus DAO?

Continutul video are aproximativ un milliard de ore vizionate zilnic si 500 de ore actualizate in fiecare minut. Traim intr-o lume in care continutul este modificat si cenzurat, cu politici stricte de monetizare, algoritmi de promovare neloiala, controverse privind colectarea si confidentalitatea datelor, creatorii fiind limitati la ceea ce pot afisa, iar vocea multora este sufocata de platformele nedescentralizate avand control total asupra creatiilor oamenilor.

Odata cu cresterea si popularizarea rapida a Web 3.0, Visus DAO isi propunere sa ofere o punte intre continutul Web 2.0 cu care suntem atat de obisnuiti(YouTube) si 3.0(aplicatii descentralizate). Ei promit o dezvoltare open-source, termeni si conditii transparente, sisteme alternative de plata pentru creatorii de continut, algoritmi de cautare imbunatatiti si o comunitate axata pe confidentialitate.

Principalele beneficii ale Visus DAO

  • Platforma pentru creatorii de continut prin care ofera continut de calitate sub forma de videoclipuri/articole
  • Continut evaluat toti participantii in ecosistem(publicul), iar creatorii fiind recompensate lunar pe baza alocarii de token-uri VISUS
  • Permite utilizatorilor sa cumpere continut digital si sa imparta castigul cu creatorul. De exemplu, X a distribuit un videoclip pe platforma, Y a achizionat continutul cu 100.000 de VISUS, X primeste o parte din revanzare, iar toata lumea imparte alocarea lunara in functie de popularitatea videoclipului. Acest lucru stimuland utilizatorii sa cumpere continut rapid cu o suma.
  • Sa permita utilizatorilor sa se aboneze la creatorii de continut pentru access premium
  • Active/NFT-uri sunt forma de videoclipuri/articole care pot fi “minted” si stocate.

Date de contact Visus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort