ghid

Vulcan Forged – Hub-ul de jocuri descentralizate!

Vulcan Forged Crypto
Vulcan Forged Crypto

Vulcan Forged este un ecosistem blockchain de gaming, construit exclusiv de gameri si pentru gameri. Desi lansat acum putin peste un an, a inceput sa creasca in popularitate destul de recent.

Acest ecosistem este construit pe Ethereum si este un hub de jocuri, de aplicatii descentralizate. In plus, Vulcan Forged functioneaza si ca un marketplace de NFT-uri. Pana in momentul de fata, exista 8 jocuri de tipul P2E (Play-to-Earn), in care poti cumpara, vinde sau castiga NFT-uri.

De exemplu, jocul cel mai cunoscut din portofoliul acestora este “The Vulcan Verse”.  Vulcan Verse este un MMORPG Sandbox intr-o lume virtuala plasata in epoca greco-romana, unde jucatorii pot detine bucati din harta sub forma de NFT-uri. Pe langa acestea, jucatorii pot castiga anumite creaturi sub forma de NFT, pe care le pot folosi in oricare joc din cele existente in ecosistemul Vulcan Forged. Desigur, aceste NFT-uri pot fi si vandute.

Un lucru interesant este ca NFT-urile pot fi upgradate, astfel va determina cresterea valorii NFT-ului.

Vulcan Forged are 2 criptomonede native cu ajutorul carora functioneaza sistemul: PYR si LAVA.

PYR Token

PYR este moneda utilitara a ecosistemului. Este de tipul ERC-20 si poate fi folosita pentru urmatoarele functii:

  • Vanzare sau cumparare de NFT-uri
  • Staking
  • Pentru upgradarea NFT-urilor.

In momentul de fata PYR valoreaza 14.7 dolari. In total exista 50 de milioane de astfel de monede, dintra care aproape jumatate se afla in circulatie.

PYR poate fi cumparat de pe Binance, KuCoin, Gate.io etc.

LAVA Token

Lava Token este cealalta criptomoneda utilitara, la fel de importanta ca si precedenta. LAVA este folosita in special la premii. Spre exemplu, jucatorii pot primi premii in functie de cat de activi sunt in joc si de cat de mult avanseaza in joc. O alta functionalitate a acestei monede este in “programul de apreciere Lava”, adica daca ai la Staking PYR, vei primi recompense in LAVA.

De exemplu, daca ai intre 1000 si 2000 de PYR, vei primi 3 LAVA in fiecare zi, iar daca ai peste 50 de mii de token-uri PYR vei primi 450 de LAVA zilnic.

Utilizatorii pot cheltui LAVA pe urmatoarele:

  • Upgrade-uri in-game
  • Cumpararea de consumabile in joc
  • Deblocarea anumitor facilitati in anumite jocuri
  • Pot fi vandute in exchange-ul celor de la Vulcan.

Vulcan Dex

Vulcan Dex este exchange-ul descentralizat al celor de la Vulcan Forged. Este folosit in special pentru conversia tokenilor nativi in alte criptomonede de circulatie mai larga cum ar fi: Ethereum, Matic, USDC

Vulcan Market

Pe langa toate atuurile detaliate mai sus, Vulcan Forged pune la dispozitia utilizatorilor si un Marketplace unde poti vinde sau cumpara NFT-urile castigate in jocuri.

Vedem pe zi ce trece ca tot ce tine de crypto gaming si metavers cresc fara sa se opreasca. Aceasta crestere se intampla pentru toate proiectele, dar in special pentru Vulcan Forged, avand in vedere ca in Octombrie 2021 pretul unui PYR era de aproxuimativ 5 dolari, pe 1 Decembrie a atins ATH de 45 de dolari.

Vulcan este printre cele mai populare proiecte de gaming de pe piata si se crede cu tarie ca anul acesta PYR va atinge pragul mult asteptat de 100 de dolari.

Idiferent ca ne place sa ne jucam sau nu, cresterea aceasta a metaversului si a jocurilor pe blockchain nu mai poate fi oprita, iar daca suntem pe faza, putem sa avem de castigat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort