ghid

Wizardia – Un nou joc de tip Play-to-Earn in Metavers cu lupte intre vrajitori!

Wizardia

Wizardia este un joc de tip Play-to-Earn de strategie, bazat pe construirea unei baze si utilizarea mecanismelor de combat turn-based inovative, construit pe Solana. Intregul sistem de gameplay are o economie sofisticata in centrul sau, iar toata evolutia jocului este controlata de deciziile jucatorilor.

Gameplay

Wizardia prezinta toate elementele de baza ale oricarui joc de tip RPG: combat PVP sau PVE, explorarea lumii si construirea unei baze, crearea itemelor si a retetelor pentru acestea, etc.

Un jucator se poate incadra in unul dintre cele 3 roluri: Champion, cei specializati in combat, Leader, cei specializati in construirea bazelor puternice si explorarea lumii, sau Seeker, cei specializati in crearea de iteme si retete. Fiecare specializare presupune un stil diferit de joc si o experienta (si modalitate de a-si crea un profit) complet unica.

Orice jucator poate detine mai multi Vrajitori, pe care ii poate folosi in combat. Cand acestia isi folosesc abilitatile speciale, castiga un joc, etc., obtin Legacy Points, care, odata ce se aduna suficienti, pot fi utilizati pentru crearea unor Vrajitori complet noi.

Combat-ul propriu-zis al jocului se bazeaza mai ales pe pozitionarea Vrajitorilor, combaterea obstacolelor din mediul inconjurator si utilizarea abilitatilor, asemanator cu jocuri precum Raid: Shadow Legends. Vor fi implementate si alte optiuni clasice acestui tip de joc, cum ar fi Arenele sau turnamentele, care le vor oferi jucatorilor si mai multe recompense.

In ceea ce priveste bazele care pot fi create de jucatori, acestea presupun multa strategie, fiecare cladire care poate fi plasata pe ele avand efecte unice, si obtinerea de materiale prin explorarea taramurilor apropiate. Crearea unei baze bune necesita mai mult timp si efort, insa venitul pasiv care poate fi obtinut din aceasta este, de asemenea, mai mare.

NFT-urile Wizardia

Exista 3 tipuri de NFT-uri principale pe care jucatorii le pot achizitiona sau vinde:

  • Vrajitorii, personajele controlate de jucatori, care au puteri unice. Acestia sunt mai slabi sau mai puternici (mai valorosi) in functie de 3 caracteristici: Mintea, Corpul si Sufletul.
  • Protospells, retetele pentru iteme in joc.
  • Realm Wonders, cladiri unice, cu diverse efecte asupra mediului.

Vanzarea de NFT-uri

Pentru NFT-uri, va exista un Realm Wonder unde se vor putea organiza licitatii pentru NFT-uri, numit Auction House. Acestea au loc partial in afara jocului in sine, din moment ce NFT-urile vor putea fi achizitionate si de investitori neimplicati, printr-o aplicatie insotitoare.

Token-ul WZRD

Conceput ca un token de utilitate care actioneaza si ca valuta principala din joc, token-ul WZRD va avea o distribuire initiala echilibrata: 5% din totalitatea de token-uri (de 300.000.000) va fi eliberat in Seed Sale, 15% in Private Sale, urmand ca 40% sa ramana alocat pentru Staking si 20% pentru Marketing si Listing.

Planuri pentru viitor

Dupa prima vanzare de NFT-uri din primul sfert al anului 2022, drumul Wizardia va deveni mai interesant, mai ales din al doilea sfert al anului, perioada in care Alpha-ul jocului va fi lansat, odata cu a doua vanzare de NFT-uri si sistemul de turnamente. Dupa, jucatorii isi vor putea construi singuri bazele si va fi implementat marketplace-ul, locul in care se vor vinde si cumpara iteme in joc care nu sunt NFT-uri. La finalul acestui an, jocul ar trebui sa fie complet si lansat, cu o aplicatie mobila si aspecte VR sau AR.

Pareri WIZARDIA

Rareori investitorii au sansa sa investeasca intr-un proiect inainte ca acesta sa explodeze, mai ales cand este vorba de proiecte care presupun jocuri de tip Play-to-Earn. Wizardia prezinta multe aspecte cu care jucatorii sunt deja familiarizati si deci sanse mari sa se integreze rapid in ecosistem dupa lansare – asadar, sa explodeze brusc.

Disclaimer! Materialele oferite pe acest site au doar scop informativ si nu trebuie luate ca un sfat de investitii. Orice opinie oferita pe acest site nu constituie o recomandare din partea Ghidultauonline.ro. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site. Daca va bazati pe informatiile de pe acest site, atunci o faceti pe propriul risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort