ghid

World Eternal Online | Noul joc MMORPG bazat pe blockchain! Pareri

World Eternal Online

World Eternal Online este cel mai nou MMORPG construit pe baza platformei Sandbox. Va avea o economie controlata de jucatori si elemente de blockchain integrate in gameplay, reprezentand un pas important in evolutia jocurilor de tip Play-to-Earn, atat pentru PC cat si pentru telefonul mobil.

Gameplay

World Eternal Online, WEO pe scurt, le va oferi jucatorilor, printre altele, sansa de a experimenta concepte de gaming deja cunoscute. Principalele activitati pe care jucatorii le vor face in joc sunt:

  • Participarea in Raids si invingerea unor inamici puternici, cu posibilitatea de a-si petrece chiar si saptamani intregi incercand sa invinga un Raid greu.
  • Lupte PVP, Player VS Player.
  • Strangerea de resurse si creare de iteme, care vor putea fi mai apoi vandute sau cumparate ca NFT-uri. Acestea pot fi aproape orice, de la armura pentru eroi si potiuni, pana la animale de companie care pot aduna mai multe resurse. Toate resursele sunt obtinute prin invingerea monstrilor, asadar detinerea unor eroi puternici este esentiala pentru avansarea in joc. Un alt aspect care asigura un flux constant al economiei: itemele pot fi doar create si nu vor fi gasite “de-a gata” in joc.
  • Inscrierea intr-un Guild, un grup de jucatori care va lucra impreuna pentru a finaliza obiective mai grele (cum ar fi un Raid complex, sau acapararea unei fortarete pentru PVP).
  • Colectarea de eroi. Peste 40 de eroi vor fi disponibili la lansarea jocului. Fiecare erou are 3 abilitati, iar acumularea mai multor eroi de acelasi tip intr-o echipa ii va face mai puternici (asemanator cu sistemele jocurilor autochess, cum ar fi Dota Autochess sau TFT). Acest lucru va incuraja, in mod direct, achizitionarea eroilor si investirea in ei.
  • Detinerea de parcele de pamant, jucatorii care detin pamant fiind numiti Baroni. Baronii vor putea, mai apoi, sa isi inchirieze pamantul altor jucatori pentru a obtine un profit pasiv. Pentru si mai mult profit, pot obtine o meladie de specializare si crea iteme speciale la pretul propriu.

  

Metode de creare si crestere a profitului in joc

Pe scurt, exista 5 tipuri de NFT-uri principale care se afla la baza economiei WEO: eroii, parcelele de pamant, medaliile de specializare, retetele pentru iteme (fara de care nu pot fi create iteme), medalii de Guild. Toate aceste NFT-uri vor putea fi cumparate / vandute cu token-ul WEO, iar strategiile principale de a obtine token-uri sunt:

  • Diversificarea eroilor si itemelor pe care acestia le poarta
  • Obtinerea animalelor de companie care sa adune resurse pentru iteme
  • Achizitionarea de pamant si inchirierea acestuia
  • Vinderea item-elor, animalelor de companie, retetelor, etc.

Utilitatile token-ului WEO

In momentul de fata, se stie sigur ca token-ul WEO va fi un token de utilitate, care va putea fi obtinut prin completarea de Quests / misiuni, participarea in Raids si evenimente, urmand sa fie introduse din ce in ce mai multe metode. Apoi, poate fi utilizat pentru cumpararea de pamant sau inchirierea lui, cumpararea de retete, iteme, eroi, cat si imbunatatiri pentru acestea (va fi introdus si un sistem de ascensiune a eroilor!)

Pareri World Eternal Online

World Eternal Online poate fi definit ca o combinatie de gameplay intre Raid: Shadow Legends si World of Warcraft, ambele jocuri cu un succes extrem de mare. O simpla privire la numarul de asemenea mare de metode prin care jucatorii se pot implica in economie si la accentul pus pe eroi este suficient pentru a ajunge la concluzia ca, daca nu va deveni o investitie pe termen lung, oricine ar trebui sa se intereseze cel putin in legatura cu Presale-ul care urmeaza!

Eroii WEO vor deveni, cu siguranta, NFT-uri valoroase in viitor. De asemenea, pentru cei interesati, este recomandata interactiunea directa cu echipa WEO, prin Twitter, Discord, YouTube, Facebok sau Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort